Ruim je stash eens op! #1

Ik keek naar een deel van mijn stash en dacht : "Nee Fien, zo kan het eventjes niet verder!". Mijn nagellakstash lag helemaal ondersteboven en mijn "rommellaatje" mocht wel eens wat minder rommelig worden. Daar ging ik dan : opruimen die handel !

Als eerste : mijn nagellakstash. Op de foto's zie je voor en na.Boven : voor , onder : naMijn rommellaatje :


Hier zie je wel het beste de verandering denk ik ! ;)En dit is het uiteindelijke resultaat!

Deze spulletjes moeten jammer genoeg de vuilbak in, de lakjes zijn niet goed meer, mascara is uitgedroogd en nog wat spulletjes die in een opgemaakt filmpje kunnen!Zo, dit was het alweer voor vandaag, tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Ik vind opruimen echt superleuk om te doen. Nouja het doen zelf niet echt maar vooral het mooie resultaat dat erop volgt, haha! :D Ik krijg nu eenmaal snel stress van rommel..

    BeantwoordenVerwijderen