Review : TBS Honeymania Body Butter

Ondertussen merk je waarschijnlijk wel dat ik een grote fan ben geworden van TBS producten. Bij een recent tripje kon ik voor een prikje deze body butter van de Honeymania collectie er nog bij kopen. Zo gezegd , zo gedaan! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!Verpakking

Ik heb dit al eerder vernoemd in een review over een TBS product : de verpakkingen zijn steeds eenvoudig, amar dat vind ik net mooi. Ze zijn to the point en makkelijk te herkennen.
Geur en werking

De naam Honeymania zegt het zelf : deze body butter ruikt héérlijk naar pure honing. Wanneer je hem aangebracht hebt, en al zeker als je de bijpassende scrub gebruikt hebt, ben je net een wandelende honeycomb.
Deze body butter is, buiten heel lekker van geur, ook nog een supervoedend. Ik krijg heel snel last van een droge huid tijdens de koudere wintermaanden en dus is een goede hydratatie onmisbaar. Hij is vrij dik van textuur, maar trekt verrassend snel in , ook is hij totaal niet vettig. I like!

Besluit : I love de Honeymania producten in het algemeen, maar vand deze body butter ben ik echt helemaal weg!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

3 reacties