Favorite songs of the moment!

Ik betrap er mezelf wel op dat ik af en toe toch opteer voor een goed streepje muziek als ontspanning. Vandaag deel ik mijn jullie mijn favoriete liedjes en artiesten van het moment! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Alex Goot, als je hem nog niet kent, dan moet je zeker zijn liedjes eens "youtuben"! Hij is ook begonnen met liedjes te posten op Youtube , en van het 1 kwam het ander. Ondertussen is hij vrij bekend en tourt hij ondertussen ook verschillende landen rond.

Mijn favoriete liedje van het moment is "Sensitivity"


Een lied dat nog niet zo heel lang uit is , is "Home again" van Kensington. Ik heb deze groep, en dit liedje in het bijzonder, maar recentelijk ontdekt , maar ik ben er helemaal weg van. Vooral de songtekst van dit lied zit vol betekenis en daar hou ik van.Een groep die we de laatste tijd ook niet meer kunnen wegdenken, is natuurlijk Bastille. En om eerlijk te zijn, "Pompeii" is en blijft 1 van mijn favorieten.Zo, dit was mijn top drie van het moment. En wat zijn de jouwe (ik ben heeeel benieuwd!)
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties