Fall : favoriete nagellakjes!

Vandaag toon ik jullie mijn "Top 5" van nagellakjes die ik heel goed vind passen bij herfst en winter. Er zitten budget lakjes bij, iets duurdere, kortom, voor ieder wat wils!
Benieuwd? Lees dan snel even verder!



Van links naar rechts : Essie Chinchilly, Essence Me and My Lover,
L'Oréal Scarlet Vamp, HEMA 79 Aubergine, Essence Crazy fancy love.


Chinchilly van Essie is een kleurtje die je werkelijk bij alles kan dragen. Het is een donkere nude/ grijze kleur, wat hem meer geschikt maakt voor de herfst dan een lichtere nude.


Esssence Me and My lover is een Sparkle Sand Effect lakje. Het is een heel erg mooie felrode kleur met gouden glitters in ( en toch makkelijk te verwijderen!.


L'Oréal Scarlet Vamp is een klassieke rode kleur. Ook deze kleur past echt bij alles en maakt van je look een statement look.



Het HEMA lakje in de kleur 79 Aubergine is een prachtige donkerpaarse kleur met bordeaux reflex glittertjes. Dit kleurtje is 1 van mijn favorieten , en ook het zachte prijsje is heel aanlokkelijk natuurlijk.



Nog zo'n budget beauty is het Essence lakje in de kleur Crazy Fancy Love. Dit is een koperbruine kleur met een zilverachtige glans. Je moet de kleur in het echt zien om hem helemaal te vatten. Supermooi en iets specialer dan de rest!


Zo, dit was het alweer, ik ben erg benieuwd naar jullie favoriete lakjes van het moment!
Tot de volgende, xx Fien!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994





Share:

1 reacties