Mijn must-have verzorgingsproducten van het moment!

We kunnen er nu niet meer onder uit , de herfst is officieel hier. Wat gaat daarmee gepaard? Voor mij zijn dat een droge huid, droge lippen, droge handen,... Hét moment van het jaar dus om jullie een overzichtje te geven van mijn favoriete hydraterende verzorgingsproducten!
Als eerste heb ik 2 productjes uit de Honeymania collectie van The Body Shop. Als eerste de bodyschrub. O Mijn God, deze scrub ruikt zo goddelijk! Hij heeft een zoete, honinggeur , echt ideaal voor de koudere maanden.

Nog uit de Honeymania collectie komt deze lippenbalsem. Deze is mijn favoriet om 2 simpele redenen : hij ruikt superlekker en voedt je lippen heel erg goed. Hij is meer een lipbutter , dus ook iets dikker van structuur. Ideaal voor de mensen die snel last hebben van velletjes en scheurtjes.

Nog een product waar je ongetwijfeld al over gehoord hebt is de Nivea Soft creme. Deze heeft mijn klassieke blauwe pot van Nivea vervangen , hij is namelijk dunner van structuur en een stuk fijner. Zoals gezegd, hij is dunner , dus niet zoals een butter, maar hij voedt nog steeds heel erg goed. Ik gebruik deze telkens nadat ik een bad/douche genomen heb en mijn huid voelt superzacht aan daarna.Een product die je mij op Youtube al zeker hebt horen vernoemen, is de Nuxe crème prodigieuse. Ik heb hem enkele maanden niet gebruikt, maar nu mijn huid een stuk droger wordt , vind ik het heel fijn om 's morgens mijn huid flink te voeden met deze dagcrème. Hij trekt snel in, voedt goed, en is alles wat mijn gezicht op dit moment op vlak van hydratatie nodig heeft.

Een handcrème kan natuurlijk niet aan mijn lijstje ontbreken. Dit is de Vitry handcrème en hij hoort bij mijn favorieten om dezelfde reden als het Nuxe product : supervoedend , maar hij trekt snel in tegelijk. Deze reist vanaf nu mee in mijn handtas!

Als laatste merk ik aan mijn nagelriemen ook dat het kouder wordt. Recent ben ik deze nail oil beginnen gebruiken van Kruidvat eigen merk en ik vind hem zeer goed werken!Zo, wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten voor de koude wintermaanden?
Tot de volgende! xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties