Hot or not : Catrice Oogschaduw pallet "Never let me go!"

Het eerste  quatro Catrice palletje uit mijn make-up historie. Dat mocht wel eens aan een test onderworpen worden vond ik.  Ik ben een grote fan van palletjes , ze zijn meestal vrij compact en dus handig om 1 ding mee te nemen, maar toch voldoende keuze te hebben. Benieuwd wat ik van dit palletje vond? Klik dan snel even verder!

Verpakking

Over de verpakking valt niet heel veel te zeggen. Het is een doorschijnende plastic verpakking, die op zich wel stevig genoeg is. Nog een voordeel is dat je de kleurtjes die in het palletje zitten direct kan zien. Maar iets speciaal, neen, dat niet.Pigmentatie

Tja,... Over de mono oogschaduws ben ik over het algemeen wel tevreden. Ik dacht dat ik dat dus ook wel ging zijn met deze oogschaduws. Om heel eerlijk te zijn, veel pigmentatie is er niet te bespeuren. De crème kleur en de donkerste kleur vallen op zich nog mee, maar dan,... De peachy kleur is brokkelt helemaal en het enige wat ervan overblijft zijn de glitters. De kleur kan je totaal niet bespeuren eens je het aanbrengt op je ooglid. De bruine kleur is ook niet al te goed gepigmenteerd en zeker niet wanneer je het in de crease wil aanbrengen. Geen goede punten op vlak van pigmentatie dus.


Op de foto zie je de pigmentatie na enkele keren grondig in de kleur gewreven te hebben. Niet erg spectaculair dus. Ik heb de kleurtjes ook met een basis op mijn oog getest, maar ook die resultaten waren niet om over naar huis te schrijven


Kleurenkeuze

Op zich is de kleurenkeuze wel oké,... indien de kleuren ook gepigmenteerd zouden zijn. Ik zag het al helemaal voor me : een peachy kleur op het bewegend ooglid, bruine kleur in de crease en in de buitenste ooghoek wat van de donkerste kleur. Dat had heel mooi geweest, maar de pigmentatie is jammer genoeg een groot obstakel in dit palletje.


Zo, ik vind het spijtig om negatief te moeten zijn over dit palletje, maar het review moet eerlijk blijven, anders hebben jullie er ook weinig aan.
Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

4 reacties

 1. Ik heb deze ook (alleen andere kleuren) en idd de pigmentatie is maar flauw..ik probeerde gisteren een look, maar die was zeer subtiel en nauwelijks zichtbaar.. jammer!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al vaker gemerkt dat de quads van Catrice niet zo goed gepigmenteerd zijn, daarom laat ik ze altijd liggen en ga ik standaard voor de mono's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel mooie kleuren, maar zo te lezen geen aanrader van dit merk dus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dan ben je 1000 X beter af met een Sleek pallet : meer kleuren en super pigmentatie!

   Verwijderen