Favoriete producten van farmaline.be !

Maandag postte ik op mijn Youtube kanaal een unboxing filmpje van de webshop farmaline.be . Farmaline is een online apotheek waar je ook alle apothekersmerken op beauty gebied kan je terugvinden, bv Nuxe, Lierac,... Vandaag toon ik jullie enkele producten uit hun pakketje die ik heel erg fijn vond. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Als eerste ontving ik de Lierac micellair water. Deze zijn de laatste tijd niet meer weg te denken in beautyland. Het verhaal begon allemaal met Bioderma , dat trouwens ook op de website terug te vinden is , en dan kwamen andere merken zoals Nuxe, Caudalie en L'Oréal er ook mee opzetten. Tot nu toe had ik alleen die van Nuxe geprobeerd en daar was ik maar matig tevreden over. Deze Eau Micellaire van Lierac heeft me echter positief verrast. Hij ruikt en voelt minder chemisch dan die van Nuxe en doet zeer goed zijn werk. Ik gebruik hem de laatste tijd voor of na mijn cleanser , en dan is er geen restje make-up meer te bespeuren!


Nog een product van Lierac is deze Mésolift crème. Dit is echt een zeer voedende creme. Hij heeft een ietwat peachy kleurtje, ruikt heel clean en blend heel goed in. Hij is voedend , maar totaal niet vettig waardoor hij dus ook snel intrekt. Ook deze beviel me heel goed!Ook zat er dit leuke maskertje bij van Apivita : express gold with prickly pear. Toen ik het eerst aanbracht deed het me qua gevoel en uitzicht wat denken op een yoghurt masker : heel fris en voedend. Mijn huid voelde dan ook aan als die van een baby toen ik het masker afspoelde!Deze lippenbalsem zat ook in het pakketje. Zoals je kan zien , is hij niet erg transparant, wat mij al deed vermoeden dat hij iets vettiger zou zijn dan de doorsnee lippenbalsem. Mijn vermoeden werd dan ook bevestigd, wanneer je lippen heel snel kapot zijn is deze balsem jouw rescue in een tubetje!Een product dat ik jammer genoeg enkel op mijn hand kon uitproberen omdat hij te donker was , is deze BB cream van Lierac. Ik hoop dat je op de foto kan zien hoe mooi de finish van deze BB cream wel niet is. Bij een eerste laagje was hij vrij sheer, maar hij maakte de huid wel een stuk egaler. Na een tweede laagje zag je duidelijk dat de dekking van deze BB cream werd opgebouwd en hij een stuk gepigmenteerder voor de dag kwam. De finish was heel dewy en licht, precies hoe ik het graag heb!

bovenaan : na 2 laagjes

Zo, dit waren mijn favorieten. Zoals je kan zien heb ik nog niet alles kunnen uitproberen uit de box, maar deze producten mogen er al zeker en vast zijn!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Disclaimer : deze producten heb ik ontvangen van Farmaline om een review over te schrijven.

Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/Fieneken1994

Share:

0 reacties