Fall NOTD : Hema "Aubergine"

Het was echt eeeeeeuwen geleden dat ik nog eens een lakje van Hema kocht. Toch besloot ik vorige week om er nog eens eentje uit te proberen , en ben ik daar blij om!

Waar ik ook van schrok, is dat deze nagellak een naam heeft. Ik kan me herinneren dat dat vroeger niet het geval was, maar ik vind het wel een leuke extra! Deze is nummertje 79 "Aubergine". Het is een heel donkerpaarse kleur met een paars- rode shimmer (bijna duochrome). De shimmers zijn echt prachtig wanneer het licht erop valt en de kleur op zich is gewoon ideaal voor de tijd van het jaar!


En wat zijn jouw favoriet vampy kleurtjes?


Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

 Share:

0 reacties