Personal update!

Vandaag is het weer eens tijd voor een persoonlijke update. Ik vind het wel fijn om andere dingen buiten make-up en fashion met jullie te delen, zo krijgen jullie ook een persoonlijkere inkijk in mijn leven!


Ondertussen zit ik al terug aan mijn vierde week van het academiejaar. Wat gaat het toch weer snel! Voor ik het weet , is het jaar weeral voorbij. Wat gaat het leven toch snel, niet?

Ook ben ik ondertussen aan het uitkijken naar een eigen domein. Ik blog nu ondertussen meer dan een jaar op deze blog. De laatste tijd groeit mijn blog steeds meer, waar ik trouwens heel erg blij mee ben, en doe ik meer en meer samenwerkingen met bedrijfsjes, webshops, enzovoort. Aan andere bloggers die dit lezen : door wie laat jij je blog hosten? Ik zat al te denken aan Antagonist of iets dergelijks, jammer genoeg doet Blogger zelf niet meer verder met hun eigen domeinplanning.

Voor de rest loopt mijn leventje eigenlijk vrij goed de laatste tijd : ik zit terug in de routine van naar de les te gaan, te bloggen, filmpjes voor te bereiden tijdens het weekend , enz...

Als laatste heb ik ook voor jullie nog een vraagje : heb jij nog requests die je wil zien op deze blog of op mijn Youtube kanaal? Dan heb ik het over een bepaald review, een tag die je leuk vindt, noem maar op! Ik zit nog boordevol ideëen , maar jullie mening en vraag telt natuurlijk ook mee! :)

Zo, dan ga ik het hier voor vandaag bij houden!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__

Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties

  1. je kan je blogger account linken aan een webhost zodat je wel gewoon lekker op blogger kan verder werken en geen nieuwe blog moet opstarten.

    BeantwoordenVerwijderen