Review : Andrélon verrasend volume duo mist!

Vandaag heb ik denk ik voor de eerste keer in het bestaan van deze blog een review klaarstaan over een haar product. Het is maar recentelijk dat ook haarproducten en haarverzorging me erg interesseren. Vandaar is er dus vandaag een review van de Andrélon verrassend volume duo mist!


Mijn haar is fijn van structuur en is van nature helemaal stijl (geen kosten aan een stijltang dus!). Soms bevalt het me, soms vind ik dat wat meer textuur en body zeker niet zou misstaan.
Toen ik enkele weken geleden in het Kruidvat in Nederland kwam, zag ik een hele reeks Andrélon producten staan, en ik besloot deze volumespray mee te nemen.
Ja, dat is het eigenlijk, een volumespray. Hoe gebruik ik dit? Ik spuit , op volledig droog haar ook al kan je het ook op handdoekdroog haar gebruiken, drie keer aan elke kant en dan twee keer achteraan mijn kruin. Dit doe ik zoveel mogelijk aan de wortels van mijn haar , omdat het op die plaats is dat we volume willen creëren. Dan masseer ik het lichtjes in , en voilà, that's it.
Dit product is supermakkelijk te gebruiken en in een handomdraai heb je meer volume in je haar.

Ik vind dit een hele fijne spray, ik zet mijn bevindingen even op een rijtje!
  1. niet plakkerig
  2. maakt je haar niet vet of zwaar
  3. geeft instant meer body aan je haar
  4. blijft een hele dag zijn werk doen
  5. heeft een zacht prijsje
Het enige nadeel is dat de Andrélon producten niet in België te koop zijn. Voor de rest vind ik dit een topproduct en ik heb het bijna elke dag gebruikt sinds ik het gekocht heb. De spray kostte €4.57!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/Fieneken1994

Share:

1 reacties

  1. Klinkt fijn! Ik gebruik de laatste tijd sowieso steeds vaker Andrélon, het merk wordt steeds beter naar mijn gevoel. x

    BeantwoordenVerwijderen