Ruim je stash eens op #3!

Vandaag heb ik weer, maar voorlopig de laatste, "Ruim je stash eens op!". De lipproductenlade moest nog eens grondig onder handen genomen worden. Wat ik niet meer gebruik gooi ik voorlopig in een aparte lade, en wanneer ik er na een maand nog niet naar gekeken heb , gaat het gewoon de vuilbak in. Het gaat dan wel meestal over producten die al redelijk oud zijn en dus ook geen waarde meer hebben. Benieuwd hoe ik deze keer aan de slag ben gegaan? Lees dan snel even verder!
Zoals je kan zien is het 1 groot rommeltje : lippenbalsems her en der, lipglossjes en lipsticks helemaal door elkaar.


En dit is dan het resultaat. Zoals je kan zien zijn 7 producten de "voorlopige" deur uit gevlogen : twee van de Catrice lipglossjes die nog behoren tot de vorige lijn (inmiddels stopgezet), 1 van mijn eerste MAC lipglassjes "Big baby", deze is wel bijna helemaal op, een Catrice glossje van de nieuwe lijn maar waar 0,0 pigmentatie in zit, een lipstain van MaxFactor, een lipstick van Essence die zijn beste tijd heeft gehad en een Maybelline Color Sensational lipstick waarvoor hetzelfde geld.

Alles is mooi georganiseerd nu, al zwerven er hier en daar wel nog enkele producten rond in mijn handtassen die ik eens moet verzamelen!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot snel!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter :
http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties