Hot or not : TBS White Musk Smoky Rose Eau de parfum!

Deze week maakte ik weer een kleine shoppingtrip (hoe kan het ook anders), en ik kon niet naar huis komen zonder deze Eau de Parfum van The Body Shop. Wie al wat rond gesnuiterd heeft op andere beautyblogs heeft ongetwijfeld al van de nieuwe geur, White Musk Smoky Rose, gehoord. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

De geur

De naam beschrijft de geur eigenlijk perfect : hij is vrij pittig met op het einde een zacht geurend toetsje eraan. Hij is echt ideaal voor herfst en winter. In deze seizoenen houden de meeste mensen van een iets zwaardere geur en ik ben geen uitzondering op deze regel.
Omdat dit de Eau de Parfum is, je hebt nog een Eau de Toilette en een Fragrance mist geloof ik, is hij ook het sterkste van geur van de drie. Je zal hem dus ook het langste blijven ruiken en daar ben ik heel blij om!De verpakking

Voor zijn relatief zacht prijsje, zeker de moeite! Ik vind het een heel elegant flesje , vooral de dop vind ik mooi gevonden. De etiketten zijn steeds simpel en to the point bij TBS, maar ik vind dat net mooi.

Besluit : Ik hou van deze parfum. Hij zal mijn statement parfum-keuze zijn van deze seizoenen en als je in TBD bent , moet je hem zeker eens ruiken!

In dit flesje zit 30ml , en op dit moment krijg je -20% korting!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties