Review : Kruidvat Nail Oil!

In mijn top verzorgingsproducten zagen jullie dit product al voorbijkomen : de Nail Oil van Kruidvat eigen merk. Vandaag deel ik met jullie mijn mening over dit product. Benieuwd?

Verpakking

Het eerste wat me opviel is dat de flesjes heel hard op de nagellakflesjes lijken van Koh. Ze hebben hetzelfde slanke ontwerp. Ik vind het wel vrij elegant staan en het dopje ligt makkelijk in de hand.
Het potje zelf is doorschijnend, dus je kan het product goed zien.
Werking

Een nail oil gebruik ik standaard om vooral mijn nagelriemen te verzorgen. Zeker nu de koudere wintermaanden gearriveerd zijn , probeer ik er extra op te letten dat ik mijn nagelriemen niet vergeet. Ik was dus op zoek naar een nieuwe olie en deze nail oil van het Kruidvat leek me toch eens interessant om uit te proberen. Ik moet zeggen, ik ben vrij onder de indruk van dit product. Het kostte me maar een 2-tal euro, maar het werkt echt.
Ik breng een klein beetje aan op de nagelriem en masseer het vervolgens in. Het product trekt snel in en mijn nagelriemen voelen nadien verzorgd aan.


Besluit

Ik ben dus heel tevreden over deze olie. Voor zijn prijs doet hij zeker goed zijn werk!

Bedankt voor het lezen.
Tot de volgende, xx Fien!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : http://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties