Outfit: Drowning In Velour.

Onlangs postte ik een Fashpiration Friday met focus op velour en ik haalde ook daar al aan dat ik enkele kledingstukken had gekocht die bij deze trend aansluiten. Vandaag is het tijd voor dé outfitpost. Ik ben helemaal weg van de velour trend, en gecombineerd met een flared broek vind ik het helemaal top. Kijk je even mee?fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blog

fashion blogWhat I'm Wearing:


Bloes: Mango
Kaftan: Zara
Flared broek: Mango
Schoenen: ZaraHoe zou jij de velours trend combineren? 

P.S. Stay tuned, want later deze week laat ik jullie deze outfit zien met een leuke twist!


Share:

2 reacties

  1. Prachtige kaftan! Ik zou 'm combineren met iets donkerroods of iets donkerpaars. Donkerblauw is misschien ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen