Enkele beautytips #2 !

Enkele weken geleden deelde ik enkele beautytips met jullie. Vandaag brei ik daar een vervolg aan : enkele beautytips volume 2!

 1. Onderhoud je lippen : de winter staat voor de deur en dat staat gelijk met droge, gebarsten lippen. Daarom raad ik aan om 1 à 2 keer per week je lippen te exfoliëren. Een lipscrub kan je makkelijk zelf maken aan de hand van bijvoorbeeld suiker dat je een beetje aanlengt en dat op je lippen aan te brengen. Een lipscrub is vooral fijn als je last hebt van velletjes.
 2. Hou dan ook steeds een lippenbalsem bij de hand : die van Labello zijn zeker aan te reden.
 3. Ook de rest van je huid heeft meer verzorging nodig. Normaal doe ik 1 maal per week een masker, bij kouder weer is 2x per week wel aan te raden. Gebruik dan een vochtinbrengend masker of elk masker dat je vindt dat goed voor jou huid werkt.
 4. Een gezichtsscrub is o-zo-fijn! Ik gebruik zelf de Nivea Peel soft gezichtsscrub. Je kan er ook voor kiezen je huid te exfoliëren, maar dat is vaak iets te agressief voor mijn gevoelig huidje.
 5. Indien je geen last hebt van een vettige huid in de zomer , is het misschien fijner voor je huid ( en ziet het er beter uit) om een meer vloeibare concealer te gebruiken. Ik kan in de zomer ook geen drogere concealer gebruiken , maar in de winter al helemaal niet (zoiets als de MAC studio finish concealer). Ik raad dus een concealer aan zoals de Maybelline Dream Lumi Touch concealer : deze geeft een mooi naturel effect en ziet er ook niet cakey uit.
 6. Je zal waarschijnlijk ook minder poeder nodig hebben. Hou er rekening mee dat je huid in de meeste gevallen een stuk droger is in de winter en dat poeder er dan niet zo mooi kan uitzien. Breng het dus alleen aan in je T-zone, of op plekken waar je het echt nodig hebt.
Zo, dit was het alweer voor deze keer

Share:

1 reacties

 1. Handige tips! Ik moet vooral mijn lippen verzorgen, ik vergeet dat nogal vlug! Maar de babylips van Maybelline staan al op mijn nachttafeltje :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen