Review : The Body Shop perfume oil!

Ik ben niet zo'n gigantisch parfum persoon. Echter, wanneer ik er eentje tegenkom die ik heel lekker ruiken vind, dan moet ik hem gewoon hebben. Dit gebeurde met TBS Perfume Oil in de geur Japanese Blossom. Benieuwd naar wat ik hiervan vind? Lees dan snel even verder!
Eerst en vooral, kijk eens naar de verpakking! Ik vind die er zo schattig uitzien , hij is heel simpel , maar eigenlijk tegelijkertijd alles wat een eenvoudig parfum moet hebben. Ik vind het best zo, niet te veel tralala , het is nog altijd het product zelf dat telt.

Ik was alle geurtjes aan het afgaan bij het parfum gedeelte van TBS en deze geur , Japanese Blossom, sprong er voor mij echt uit. Hij ruikt bloemig en fris, dat is eigenlijk de beste manier om de geur te omschrijven. Het is een ideale geur voor overdag, omdat hij totaal niet zwaar is. Deze geur bevat geen alcohol.Wat is er nu hét grote voordeel aan een parfum olie? Wel, hij blijft veel langer zitten of een normaal parfum , en je hebt er naar mijn mening ook minder van nodig. Dit parfum komt met een staafje wat reeds in het potje zit, maar ik doe liever wat van de olie op mijn vingertop zodat ik het goed kan smeren waar ik het fijn vind : mijn nek en polsen.

Deze parfum olie is te koop bij TBD voor de prijs van €12,00!
Ik zou het dus zeker aan iedereen aanraden , hij blijft lang zitten en de geur vind ik helemaal geweldig.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties