Hair of the day : Krullen zonder hitte!

Vandaag geen outfit of the day, geen nails of the day, maar een Hair of the day! Ik probeerde deze morgen wat uit en nu toon ik aan jullie het resultaat! Benieuwd? Klik dan snel even verder!

Mijn haar hangt zo plat tegen mijn hoofd als het maar zijn kan : geen slag erin, geen ietsiepietsie volume. Daarbij is het ook nog eens enorm dun. Het feit dat het zo dun is brengt met zich mee dat het niet zo slim is om er hitte op te gebruiken. Wanneer ik dus krullen wil moet het op een manier waarbij geen krultang of dergelijks komt bij kijken. Jammer genoeg heb ik geen foto's vooraf genomen , maar het resultaat kunnen julli hier alvast zien!Wat heb ik hiervoor gedaan? Eigenlijk niet veel. Ik heb mijn haar langs beide kanten in een Franse vlecht gelegd (bles inbegrepen) , tot ik ongeveer tot het midden kwam achteraan op mijn hoofd. Daardoor kreeg ik dus 2 strengen vlecht achteraan die ik gewoon omhoog heb gespeld. En that's it eigenlijk. Ik heb deze haarstijl , die op zich ook netjes is, een uurtje of 2, 3 laten zitten , los gegooid en wat haarlak in gespoten. Et voilà, mijn "Hair Of The Day"!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Ik maak ook filmpjes op Youtube! : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

2 reacties

  1. slim plan, ik ga het vanavond ook proberen want het resultaat is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Het is ook handig als je je haar 's avonds wast om het in te vlechten wanneer het nog een beetje nat is. Dan heb je 's morgens enkel je vlecht eruit te doen, wat haarspray en klaar!

      Verwijderen