Hot or not : Catrice Made to stay: inside eye highlighter pen!

Een goede, nude eyeliner geschikt voor de waterlijn. Dat is nu nog eens een product dat je in de drogisterij niet zo makkelijk kon vinden. Maar.. Catrice is nu uitgekomen met deze Inside eye highlighter pen! Ik was hier natuurlijk superbenieuwd naar en heb hem dan ook direct meegenomen. Benieuwd wat ik van dit product vind? Lees dan snel even verder!

Allereerst , de verpakking vind ik echt een topper : het is een retractable eyeliner , wat zoveel wil zeggen als hem kunnen opdraaien. Ook zit er achteraan een scherpertje aan, al vind ik dat niet echt noodzakelijk aangezien het potloodje zelf al vrij smal is.


Deze eyeliner is heel erg zacht. Op de verpakking staat er niet echt iets over of je het kan gebruiken voor de waterlijn, ja of neen. Ik heb dit getest en het kan heus geen kwaad. Ik heb er geen geïrriteerde ogen van of iets dergelijks, dus je kan hem zeker ook gebruiken op de waterlijn!
Waar hij nog heel fijn voor is , is om je binnenste ooghoek wat te highlighten. Omdat hij zo smal is kan je ook heel precies werken. Toen ik hem op mijn hand aanbracht voor de foto , kreeg ik hem er ook niet gelijk af : als je hem op je huid aanbrengt , blijft hij dus erg goed zitten.

Ook heeft dit potlood een mooie pigmentatie en moet je niet eindeloos over hetzelfde plekje blijven gaan om een mooi gepigmenteerd lijntje te krijgen.

Voor mij is dit product dus zeker Hot. Het is wel mogelijk dat je hem door de dag eens opnieuw moet aanbrengen, maar hé met welke eyeliner moet je dat niet?
Nog een groter pluspunt is natuurlijk zijn prijs : Catrice is op zich al heel budgetproof en een goede eyeliner in het assortiment brengen vind ik echt een goede zet.

Zo, dit was het alweer, heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties