Review : TBS Camomile Eye make up remover!

Vandaag ga ik van start met het eerste product van The Body Shop die de test goed doorstaan heeft. Wie mijn beauty haul heeft gezien, kan erover meespreken dat ik een klein beetje losgegaan ben in de winkel van TBS. Het resultaat : enkele leuke reviews over , voor mij, helemaal nieuwe producten!

De aftrap wordt gegeven door de Camomile eye make up remover. Mijn oogreinigingslotion van Nivea is al een tijdje op , en ik vond het toch nodig om nog een aparte remover voor de ogen terug aan mijn skincare routine toe te voegen. Omdat ik mijn huid eens goed onder handen wil nemen en het er mooier wil laten uitzien, besloot ik over te gaan op producten die meer natuurlijke ingrediënten hebben. Deze Camomile Eye make up remover stond in de rekken als een klein sampletje , maar ondertussen staat de grote versie al te wachten in mijn collectie!Deze oogmake-up remover heeft een heel subtiele geur. Hij reukt een beetje zoet, maar de geur is zeker niet te sterk. Het is een doorzichtige lotion.
Van dit product heb je totaal niet veel nodig om het klusje te klaren : knijp er een rondje vloeistof uit dat ongeveer gelijk is aan een stuk van €1. Daarmee kan je 1 oog helemaal reinigen. Ik laat meestal eerst het wattenschijfje een tijdje rusten op het oog , zodat de mascara wat kan beginnen oplossen en alles sneller meekomt. Wanneer ik dan naar het wattenschijfje kijk is het meeste van mijn oogmake-up er al af.

Een fantastisch product vind ik dit! Het is totaal niet nodig om te schrobben tot je make-up er eindelijk afwil. Ben je dus op zoek naar een nieuwe oogmake-up remover, check deze dan zeker even!

Een mini heb je voor €5,00. Het full size product kost €12,00. Deze remover is geschikt voor alle huidtypes.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties