Review : Bourjois Cream blush!

Toen ik begon met make-up, was een blush hét make-up product waar ik eigenlijk het minste aandacht aan besteedde. Ze leken voor mij allemaal hetzelfde wanneer ik ze aanbracht en ik zag er het nut niet van in. Dat, tot ik cremeblush begon te gebruiken. En vandaag stel ik jullie mijn nieuwste aanwinst aan jullie voor : de Bourjois cremeblush in de kleur Rose Tender. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
De eerste cremeblush die ik uitprobeerde was die van MAC in de kleur Something Special. Ik ben nog steeds helemaal weg van dit product, maar het heeft geen prijskaartje wat je aan elk product uitgeeft. Onlangs hoorde ik van de nieuwe cremeblushes van Bourjois, en ik dacht : ja , dat is iets voor mij.


Ik moet eerlijk zijn : toen ik voor het schap stond, had ik heel veel zin om ze allevier mee te nemen. Rose Tender is de derde kleur in de reeks : ze worden genummerd van 1 tot 4 , dit is van licht naar donker. De donkerdere kleur sprak me ook heel erg aan : dat was meer een berry kleurtje, heel geschikt voor herfst en winter.
Deze blushes hebben een zeer compacte verpakking : totaal geen gewicht om dus mee te nemen in je make-up bag. Ook hebben ze een ingebouwd spiegeltje, waardoor je ze dus tussendoor snel kan aanbrengen.

Ook de textuur is heel mooi : lekker zacht, makkelijk te blenden. Ze zijn heel mooi gepigmenteerd. Cremeblushes zien er op zich al een stuk natuurlijker uit dan een poederblush , ze blijven over het algemeen ook langer zitten. Deze kleur is heel natuurlijk : het zou je natuurlijk kleurtje kunnen zijn wanneer je bloost.

Ik ben dus echt helemaal fan van dit product en ik zou het zeker aanraden indien je op zoek bent naar een nieuwe cremeblush.

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties