Persbericht : OPI Belux goes pink!

Vandaag kan ik weer enkele nieuze producten aan jullie voorstellen. En deze keer, vind ik het écht een keer de moeite waard om extra aandacht te besteden aan dit persbericht.
Benieuwd? Lees dan snel even verder!
OPI Belux besloot twee jaar geleden om in zee te gaan met Planet Parfum , een gekende parfumeriezaak in België en Luxemburg, besloten ze om het onderzoek naar borstkanker te steunen. Vanaf dat moment werd dit een jaarlijkse gewoonte en ook dit jaar doen ze deze actie opnieuw.OPI Belux kondigt "Pink of hearts" aan. Dit is een duopakketje dat bestaat uit volgende lakjes : "Pink-ing of You" en de glitterkleur "More than a Glimmer", speciaal gecreëerd voor de oktobermaand. "More than a glimmer" is een glitternagellak die zowel bestaat uit micro-als macroglitters in een groot spectrum aan kleuren.
Naast deze twee lakjes, zal het pakketje ook nagelstickers bevatten.Dit pakket is allemaal mooi en wel, maar niet het enige wat deze samenwerking zal doen : gedurende de hele maand oktober doneert OPI Belux en Planet Parfum per verkochte nagellak of verzorgingsproduct van OPI €1,00 aan de vzw "De vrienden van het Bordet instituut".De prijs voor de Pink of Hearts duoset : €27,90 in België en €26,52 voor Luxemburg.
Het duopakket is vanaf oktober verkrijgbaar in geselecteerde Planet Parfum winkels. Een overzicht van de winkels kan vanaf eind september gevonden worden op www.opi-belgium.be

Indien jij ook een creatie maakt met deze lakjes , kan je op Twitter de hashtag #OPIbeluxgoespink gebruiken.

Bedankt voor het lezen iedereen, en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties