Beauty wishlist #2 : budget producten!

De koudere maanden komen er weer aan en dat betekent voor mij : donkerdere lippen, uitgeveegde eyeliner, de grungy look! Daarom heb ik vandaag voor jullie terug een beauty wishlist. Heb jij enkele producten waarvan je zegt : "Dit is echt een topper!", laat ze dan zeker achter bij de reacties!
Rond deze tijd van het jaar krijgen we meer te maken met de trends op make-up gebied : in de zomer neigen we naar een lichte finish van de huid, je favoriete felroze lipstick, en noem maar op. Toch blijven de herfst en winter mijn favoriete seizoenen : je kan iets meer voluit gaan met je make-up, vind ik dan toch!

We gaan van start met de lipstick. Ik ben op zich al niet zo'n lipgloss fan, maar neig meer naar de lipstick. En dan vooral : matte lipstick. In mijn artikel over mijn nieuwe Catrice en Essence goodies konden jullie al zien dat ik Matt-erial Girl had aangeschaft van Catrice (I love it!). Hier volgen enkele mooie aanvullingen :

  • Essence longlasting lipstick : Natural Beauty. Dit is meer een donkere versie van een nude lipstick. Deze kleur bevat iets meer donkerroze/ bruine ondertonen waardoor hij heel geschikt is voor de aankomende seizoenen!
  •  Ook "Dare to wear" van deze reeks lipsticks is een hele mooie : een donkerrode kleur.
De huid laat ik liever vrij natuurlijk : een mooie roze blush doet al heel veel , en omdat mijn huid droger is in de winter , kies ik een creme blush. Eentje die nog op mij aan het wachten is in de Kruidvat en Di- filialen : de cream blush van Bourjois in de kleur 04 : een mooie donkerroze kleur.

Volgende halte : oogschaduw. Ik ben sowieso al een grote fan van een bruine smokey eye of een laat ons zeggen, grungy oogschaduwlook.
Ook al is het budget van een student niet het grootste, dromen mag , en daarom mag de oogschaduw van MAC in de kleur Cranberry zeker niet op mijn beauty wishlist ontbreken! Deze is weliswaar niet echt aan de budgetkant , maar ik heb wel een kleurtje in mijn stash dat in dezelfde kleurenfamilie ligt, namelijk : de Catrice oogschaduw in de kleur "Plum up the jam".

Als laatste : parfum. Ik ben op zich al een fan van de iets zwaardere geuren , en al helemaal tijdens de koudere maanden. Een parfum dat ik ook al in mijn favorieten van augustus vernoemde : Loverdose van Diesel. Ik heb er nu een staaltje van gebruikt en het is zo erg in de smaak gevallen dat ik erg graag de full-size versie zou bestellen!

Zo, dit was mijn beauty wishlist van het moment! Heb jij een heel leuke lipstick of jouw favoriete blush voor de wintermaanden die je echt super vindt? Laat hem dan zeker even hieronder achter (ik ben altijd te vinden voor een onbekend, nieuw product!)

Tot de volgende! xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties