Herfst/ winter : juwelen!

Ik vrees dat de meeste artikels rond deze tijd herfst/ winter gericht zullen zijn : natuurlijk kon een artikeltje met mijn favoriete juwelen voor deze tijd van het jaar niet achterblijven! Ben je benieuwd? Lees dan snel even verder!

Ik heb me geconcentreerd op 3 categorieën met van elke categorie mijn favoriete juweel. Kettingen heb ik er niet bijgestopt, puur omdat het niet echt mijn ding is : geef mij maar een knusse sjaal in de herfst en winter en ik ben "content"!
Laten we van start gaan!
Als eerste : armbanden. Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooi , betaalbare gouden armband. Ik vind goud net iets meer geschikt voor de koudere maanden omdat het wat meer warmte geeft aan een outfit dan zilveren sieraden. Ik koos deze uit van de SIX ; deze armband bevat zowel strengen gewoon goud als 1 streng roségoud, maar dat kan je jammer genoeg moeilijk uitmaken op de foto. Ook zit er een streng met pareltjes doorheen, wat het net een tikkeltje meer geeft. Het is een simpele armband , maar toch helemaal mijn ding : je kan hem met veel outfits combineren en dat was toch mijn doel. Prijs : €7,95

Ik hou van ringen : 1 probleempje : ik heb heel smalle vingers ( in ringmaat : 50 , wat overeenkomt met 14 of 15 mm doorsnede). Wanneer ik dus een ring koop in winkels als I Am en Six moet ik sowieso een small nemen , en zelfs die zijn meestal nog te groot. Deze week spotte ik deze ring : een heel warm goud met een brons- roségouden vierkant steentje : terug een simpel sieraad , maar ik vind deze echt prachtig! (en... hij past!). Hij komt van I Am en kostte €4,95.


Ik ben altijd een grote fan van oorbellen geweest. De laatste tijd droeg ik heel veel simpele pareltjes of iets dergelijks, maar toen kwam ik deze tegen in I Am : ze zijn terug roségoud , hebben bovenaan een pareltje en dan heb je beneden een simpele stud. Ik ben normaal niet voor stoerdere oorbellen, maar ik vind deze nog wel vrij classy, door de kleur en het simpele ontwerp. Ook deze waren €4,95.Ben je op zoek naar enkele leuke sieraden : ga dan zeker eens een kijkje nemen in I Am. Daar hadden ze heel leuke spulletjes , en voor een mooie prijs!

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende!
xx Fien
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties