5 ways to wear a scarf!

Gisteren liet ik per ongeluk mijn digitale camera vallen. Oké , hij was aan vervanging toe , maar toch , ik was er even niet goed van. Gelukkig kon ik de foto's nog recupereren van de geheugenkaart en kon ik dit artikel nog maken! Vandaag laat ik  jullie enkele manieren zien om je nieuwe sjaal voor deze herfst/ winter te dragen!

Als eerste : je kan je sjaal natuurlijk gewoon enkel om je nek hangen. Deze is daar eigenlijk net iets te lang voor, maar ik wou het toch nog even laten zien. Het staat wel mooi wanneer je kleding of accessoires aan het layeren bent.Wat je vanaf de vorige stijl ook kan doen is 1 helft nemen en hem over je tegengestelde schouder hangen. Het is net ietsje meer en de sjaal krijgt tevens wat dimensie.Bij de volgende heb je al een iets andere stijl : hang  je 2 helften wat ongelijk en haal hem door een lus. Zo krijg je als het ware een knoop. Het is niet voor de hele koude maanden, want je nek is niet helemaal bedekt. Toch vind ik het nog niet misstaan.Nu komen de 2 manieren waarop ik mijn sjaal eigenlijk het meeste draag.
In de volgende foto zie je de manier waarvoor ik het meeste kies , 1 lus rond de nek zodat hij weer gelijk hangt. Deze manier geeft je wel wat warmte ten opzichte van de vorige stijl. Dit is ook een manier die bij de meeste sjaals wel lukt.
Als laatste : de meest klassieke manier. Neem de sjaal dubbel en leg hem over je nek , je krijgt dan een kant met de twee uiteindes en een kant met de lus. Haal de twee uiteinden door de lus et voilà : de laatste stijl.


De gebruikte sjaal komt van de H&M en is nu nog te koop!
Zo, bedankt iedereen weer voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994


Share:

0 reacties