Review : The Body Shop "Honeymania Lipbutter"!

Dé Honeymania collectie van The Body Shop. Als je de laatste tijd de beautyblogs - en youtubers volgt heb je vast en zeker al van deze collectie gehoord. Ik heb me zowel de body scrub als de lipbutter aangeschaft. Vandaag komt de lipbutter als eerste aan bod!
Ik bezit eigenlijk al iets te veel lippenbalsems, butters, noem maar op. Maar... het is sterker dan mezelf. En toen ik deze rook, dacht ik : "Ja, die moet nog in mijn collectie". Hij reukt heerlijk zoet naar honing, een geur die je echt meteen herkent.Hij is daarbij ook nog eens superzacht op de lippen en hydraterender dan de meeste Labello's.
Wanneer je het product eruit haalt , voelt hij iets meer aan als wax. Daardoor dacht ik eerst dat hij niet zo voedend zou aanvoelen , maar niets is minder waar : I like this a lot!

En geef toe, de verpakking is toch té schattig om te laten liggen! Deze komt sowieso mee in mijn handtas en zal volgend academiejaar met me meereizen!

Op dit moment doet The Body Shop een actie waarbij je korting kan krijgen : check dus even welke producten allemaal behoren tot deze actie en kom je daarbij enkele producten tegen van de Honeymania collectie , neem er dan zeker enkele mee!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://www.youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties