Herfst/ winter oogschaduws!

We vorderen steeds meer naar het volgende seizoen : de herfst. Dat is samen met de lente mijn favoriete seizoen. En wat wil de herfst nog zeggen? Inderdaad : we gaan weer iets donkerder met onze make-up! Vandaag toon ik enkele van mijn favoriete oogschaduws voor komend seizoen + enkele mooie oogschaduws die ik niet in mijn bezit heb maar wel op mijn lijstje staan!
We gaan van start met de oogschaduws die ik zelf heb :

Als eerste het Carice Absolute nude oogschaduw pallet. Toen ik dit in het begin kocht vond ik het eigenlijk niets speciaal. De laatste tijd gebruik ik het terug wat meer en nu vind ik het een heel tof pallet (zo zie je maar dat je niet steeds op je eerste indruk moet afgaan!). Dit pallet bevat enkele supermooie neutrale kleuren. 1 nadeel : ze hebben allemaal shimmer : een mooie matte crèmekleur en zwarte kleur hadden het pallet volledig gemaakt.
Vervolgens : de MAC oogschaduw in de kleur Handwritten. Handwritten is een matte, chocoladebruine kleur met énorm veel pigment. Deze is supermooi als je de kleur licht in je crease blend, maar staat ook heel mooi als een subtiele eyeliner langs de wimperrand.Ook de kleur Pebble van de ELF studio lijn bevalt me erg goed. Zoals ik al zei in mijn review, is de kleur niet supergepigmenteerd , maar dat maakt hem net ideaal om een mooi creasekleur te vormen. Pebble is een matte taupe-kleur.Wat ik ook supermooi vind voor de herfst en winter zijn cranberry kleuren. Ze zijn kleurrijk, maar dan aangepast aan de herfst en winter. De kleur waar ik mijn oog op heb laten vallen is Cranberry van MAC. Ik heb hem in veel tutorials zien voorbijkomen, en de volgende keer dat ik een MAC voorbijkom, zou hij toch eens in mijn winkeltasje kunnen belanden!.

Zo, dit was het alweer. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Volg me op Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube kanaal : http://youtube.com/user/Fieneken1994
Laat gerust een reactie achter, die vind ik altijd fijn om te lezen!

Share:

0 reacties