Ken jij sweetestdesign.nl al? + WINACTIE! (gesloten)

Ik heb weer een superleuke website vandaag om aan jullie voor te stellen, namelijk Sweetest design! Ook zo benieuwd naar de website en een leuke verrassing op het einde? Lees dan snel even verder!

De website!

Sweetest Design is een webshop waar je echt eens lekker kan rondsnuffelen. Op de website vind je zowel schattige juwelen, fotolijstjes, sleutelhangers, noem maar op! Het is zoals men op de website zelf zegt : "Have a taste of sweetness"!

Wat is nu zo uniek aan Sweetest Design? Alles is handgemaakt! Daar heb ik nou echt een zwak voor , want dat wil natuurlijk zeggen dat de producten unieker zijn.Sweetest Design heeft niet enkel de webshop, maar is ook makkelijk te vinden via de soial media. Wat ik heel fijn vind, is dat er ook een blog bestaat rond de webshop zelf : zo krijg je ook een kijkje achter de schermen. Er worden niet alleen winacties en acties van de webshop zelf gepost , maar ook voor algemene updates kan je op de blog terecht. Dit geeft toch een extra persoonlijke toets.


Ik heb voor jullie nog een leuke verrassing : dankzij Sweetest Design kan ik een winactie organiseren voor jullie. Wat kunnen jullie nu winnen? Een superleuke handgemaakte armband natuurlijk. Deze is een wikkelarmband en, wat ik persoonlijk top vind , hij zal volledig uniek zijn, er worden er dus geen 2 van gemaakt!

Wil jij dus binnenkort deze wikkelarmband combineren met je favoriete outfit? Lees dan even volgende regeltjes!
  • Volg ons beiden op Twitter! Sweetest design kan je vinden door hier te klikken. Mijn Twitter vind je door hier te klikken.
  • Ook zijn we beiden actief op Facebook. Het zou dus heel leuk zijn voor ons indien je ons daar ook volgt. De Facebook pagina van Sweetest Design kan je vinden door hier te klikken. Die van mij vind je door hier te klikken!
  • Wat je zeker niet mag vergeten is hieronder een reactie achterlaten met de boodschap dat je meedoet. De naam die je gebruikt om je aan te melden voor de winactie, zal ook de naam zijn die we gebruiken om de winnaar/ winnares bekend te maken!
De winactie loopt van 11 tot 17 september , op 17 september wordt de winnaar door ons gekozen en gecontacteerd!
Zo, ik wens jullie allemaal heel erg veel succes en vergeet zeker geen kijkje te nemen op sweetestdesign.nl !

Tot de volgende! xx Fien

De winnares is Annabel Van Wonderen, proficiat!

Share:

4 reacties