Jewelry with a soul : Brass Sieraden!

Oké, ik geef toe, ik ben helemaal weg van sieraden te laatste tijd. Ik vind het vooral een toegevoegde waarde tijdens herfst en winter : de kledij is meestal iets somberder , maar dankzij enkele leuke sieraden kan je je outfit terug naar een hoger niveau tillen.
Vandaag stel ik jullie opnieuw een superleuke webshop voor : Brass Sieraden!

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen, dan weten jullie reeds dat ik een zwak heb voor handgemaakte, unieke sieraden. Dat is ook het geval bij Brass Sieraden. Er worden natuurlijke materialen gebruikt zoals hout , natuursteen, metalen, pareltjes en glaskralen. Alle sieraden zijn nikkelvrij. Bij je bestelling zullen je goodies in een heel mooi zakje aakomen!

Brass sieraden denkt er ook aan dat sommige mensen een smallere doorsnede hebben van pols dan het gemiddelde. Standaard zal je armband 19cm omtrek hebben (of 5cm doorsnede), wens je dit anders? Geen probleem! Je kan bij het bestellen dat even laten weten. Toen ik dit las, sprong me dat direct in het oog en vond ik het zeker het vermelden waard : ik heb zeer smalle polsjes, waardoor de meeste armbanden bij wijze van spreken naar mijn ellebogen zakken. Een mooi initiatief is dit!Naast armbanden vind je bij Brass Sieraden ook kettingen, ringen en oorbellen , lekker veel keuze dus!
Ook de website zelf vind ik een supermooie look hebben : hij is mooi aangekleed , maar het blijft mooi geordend en overzichtelijk.

Ik kreeg de kans om met Brass Sieraden samen te werken en ontving enkele superleuke sieraden die ik nu aan jullie kan laten zien!
Als eerste kreeg ik deze enorm mooie armbandenset : de neutrale kan je wanneer je wil dragen, de fellere is ideaal in de lente en in de zomer, maar stiekem blijf ik hem ook nu mooi vinden.Deze ring is heel makkelijk verstelbaar : ideaal dus voor mijn smalle vingers!

Ik ben heel erg te spreken over de sieraden : ze zijn stuk voor stuk uniek en je vindt er wel iets tussen dat bij jouw smaak aanleunt. Brass Sieraden is ook te vinden op Facebook en Twitter : de links kan je vinden op hun homepagina. Veel rondsnuffelplezier!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende! xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

1 reacties