Favoriete lipsticks voor herfst en winter : budget!

Het is zover : de herfst is definitief hier , de blaadjes beginnen hun groene kleur te verliezen en het gras moet eindelijk niet meer om de 3 dagen afgereden worden. En wat wil dat zeggen? Ja : een nieuwe wind van kleurgebruik in de make-up en op de nagels? Vandaag toon ik jullie mijn 4 favoriete lipsticks voor deze herfst en komende winter!

Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik een budget addict ben. Ook, waarom zou je €25 euro neerleggen voor een lipstick wanneer er ook goede lipsticks bestaan met gelijkaardige kleuren bij de drogisterij. Toegegeven, ik verwen mezelf ook eens graag op een iets duurder product, maar de budget varianten nemen in mijn collectie toch de bovenhand!

Deze longlasting lipsticks van Essence zijn voor mij echt 1 van mijn lipstick- ontdekkingen van het seizoen. Ze zijn mooi zacht, drogen je lippen niet uit, zijn mooi gepigmenteerd en ze komen in prachtige kleuren. Drie van de vier kleuren die ik vandaag ga tonen komen ook uit deze lijn. Oprechte excuses voor de weinige variatie van merken, maar ik kon niet anders dan deze alledrie vernoemen.
Natural Beauty is een echt My Lips But Better kleurtje , het is een neutrale kleur met een flinke portie roos toegevoegd, lovely voor op een casual dagje. Wear Berries is een meer berry kleurtje met een paarsige ondertoon, On the Catwalk is dan weer een donkerdere , draagbare rode kleur. Matt-erial girl van Catrice is een fellere , paarse kleur, maar zeker donker genoeg voor de herfst en winter. Ze hebben geen shimmers, de Catrice kleur is een stuk matter dan de Essence kleurtjes.


Van links naar rechts : Natural Beauty (waar ik zoooo lang naar heb moeten zoeken), Wear Berries, On the Catwalk, en Catrice : Matt- erial Girl.Share:

2 reacties

  1. Mooie kleurtjes! Vooral de eerste 2, ik heb zelf barely there! Van essence, bevalt me heel goed. Zou er nog wel n paar van willen aanschaffen:)

    BeantwoordenVerwijderen