Review : Essence Longlasting lipsticks!

Zowel Essence als Catrice kwamen de laatste tijd uit met een nieuw assortiment. Sommige geliefde producten verdwenen, andere zijn erbij gekomen. De longlasting lipsticks van Essence zijn nieuwe producten en natuurlijk moest ik ze even uittesten! Benieuwd naar wat ik van deze lipsticks vind? Lees dan snel even verder!
Lipsticks, het is en blijft mijn zwakke punt : als ik een mooi exemplaar tegennkom, kan ik me maar moeilijk bedwingen om het niet in mijn winkelmandje te leggen. Bij deze lipsticks kon ik me echter niet houden en ben ik blij dat ik ze meegenomen heb! Laat ons even alles overlopen.

Verpakking

Hier heeft Essence echt een inspanning geleverd : de matte , zwarte verpakking ziet er elegant uit en chiquer dan dat je voor de prijs zou verwachten. Bij de scheiding tussen dopje en de rest zie je een gekleurd boordje, deze is dezelfde als de kleur van de lipstick.
Wat er nog opvalt, en ik persoonlijk erg fan van ben, is dat het logo van Essence in de lipstick zelf is gedrukt. Dat geeft een leuk extraatje aan de lipsticks!

Swatches kan je zien in deze blogpost 


Pigmentatie en textuur

Deze lipsticks zijn zeer mooi gepigmenteerd. Ze hebben daarbij nog wat glans , maar blijven toch een aantal uur goed zitten. De textuur is heel zacht en voelt comfortabel aan op de lippen. Wanneer de kleur weg is , zijn je lippen totaal niet uitgedroogd, wat erg positief is!

De kleurselectie

Ook hier heb ik niets op aan te merken. Ze hebben enkele kleuren die heel mooi zijn voor elke dag en ook enkele fellere. Natuurlijk mochten de herfst - en winterkleuren niet ontbreken en daar heb ik er 2 uitgekozen : On the Catwalk en Wear Berries. Wear Berries is zoals de naam het zegt, een supermooie berry kleur met een vleugje paars erin : I love deze kleur!
On the Catwalk is een muted rode kleur waar bruin - en roze tinten aan toegevoegd zijn : deze lipstick is heel geschikt voor elke dag tijdens de wintermaanden.

Besluit

Een echte aanrader : ik heb mijn nieuwe favoriete lipsticks zeker gevonden en heb al enkele andere kleuren op het oog die ik graag in mijn collectie zou hebben. Ze hebben ook een heel zacht prijsje!

Zo, dit was het alweer. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://www.youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties