Review : Vitry handcrème!

Het is weer zover : de koudere maanden zijn hier en de droge handen laten niet op zich wachten. Ik draag in de winter en herfst steeds een handcrème bij me en de laatste tijd testte ik de handcrème van Vitry. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Deze handcrème is vrij neutraal van geur. Ik vind dat een goed punt aangezien ook niet iedereen tegen geparfumeerde producten kan en mijn huid op zich al vrij lastig is.De crème is vrij dik en wit van kleur. Toen ik voor het eerst de dikte zag dacht ik : "Oh nee, die gaat veel te vettig zijn en gaat traag intrekken". Maar nie , ik schrok ervan hoe snel deze handcrème in de huid intrekt. Je kan zien op de foto hoe de crème eruit ziet wanneer hij wat meer uitgesmeerd is. 1 stapje verder en de crème is reeds volledig in je huid ingetrokken.
Ook laat hij totaal geen vettig laagje achter, dus je moet niet eindeloos wachten om iets vast te nemen omdat je handen nog te vettig zijn van je handcrème.

Je handen voelen na het aanbrengen van de crème superzacht aan , net een babyhuidje. Deze hydratatie houdt enkele uren aan, dus je moet hem niet constant opnieuw aanbrengen.

Ik ben dus zeker te spreken van dit product. Je kan het jammer genoeg niet overal krijgen, maar in de meeste apotheken wel - als je dus naar dit product op zoek bent, vraag er even naar bij de apotheek.

Bedankt voor het leze en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter : https://twitter.com/Fientje__
Youtube : http://youtube.com/user/Fieneken1994

Share:

0 reacties