Favoriete songs van het moment! #2

Ik heb al eens eerder een artikel zoals dit gedaan, maar het leek me rond deze tijd van het jaar toch weer eens de moeite om mijn favoriete liedjes van het moment op te rakelen en met jullie te delen. Voor de mensen die niet zo voor Kerstliedjes zijn, no worries , er zijn nog andere genres bij!

Jingle bells, jingle bells, jingle aaaall the waaaaaay! Oké , sorry jongens, 1 ultiem kerstliedje mag er niet ontbreken , en dan denk ik na al die jaren nog automatisch aan "Jingle Bells". Het is zo'n klassieker, en het fijne is dat iedereen, jong en oud, het nog kan meezingen.


Deze groep kwam vorige keer ook al eens voorbij, en op dit moment is het een ander liedje waar ik erg graag naar luister  : Bastille met "Laura Palmer". Ik vind de melodie gewoon telkens goed bij deze groep, en de zanger is natuurlijk ook niet mis ;) .Dit blijft voor mij ook een topper. Bruno Mars is sowieso 1 van mijn favoriete zangers ooit. De inhoud van de teksten is wat mij het meeste aanspreekt in zijn muziek. 1 van mijn favoriete liedjes van het moment is "When I was your man"


En wat zijn jouw favoriete songs van dit moment?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Share:

3 reacties

  1. Wanneer het liedje van Bruno Mars op de radio komt dan draai ik de volume knop helemaal om en zing ik luidkeels mee (voor zover ik kan zingen).
    Op dit moment ben ik echt fan van James Arthur.

    BeantwoordenVerwijderen