Hot or not : TBS Vitamin E Face mist!

Face Mists, daar is een hele discussie rondt. Setten ze je make-up ja of nee, zorgen ze de ervoor dat de make-up langer blijft zitten, werken ze verfrissend? Allemaal vragen waar er antwoorden op bestaan of antwoorden worden rond uitgevonden. Ik besloot er ook eentje te proberen, en aangezien ik een grote liefde heb voor TBS , besloot ik hun Vitamine E Face mist te proberen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!


Het feit dat er al dan niet veel Vitammine E inzit , doet niet zoveel aan het product zelf, als je enkele bronnen mag geloven. Ik , en veel mensen naast me, associëren het woord "vitamine" met gezond zijn, en dat is toch een groot statement om iets tegenin te brengen. Sommigen zeggen dat het op de flesjes gezet wordt , enkel en alleen als verkooptruc, daar kan ik niet over oordelen, ik ben geen chemist of bioloog dus ik weet ook het fijne niet van al die stoffen. Laat het ons maar gewoon houden op het statement.

Op deze Face Mist staat achteraan bij de beschrijving van het product wel degelijk dat het je makeup set. Ook wordt er beloofd dat het je gezicht verfrist.
Ik was vooral benieuwd naar het "makeup langer laten zitten" deeltje. Ik gebruik nog steeds een poeder, maar in de drogere maanden doet dat droge velletjes nog meer opvallen. Deze spray doet eigenlijk net het tegenovergestelde. Ik moet zeggen dat ik zeker merkte dat mijn gezicht er minder poederig en "plamuur" uitzag. Dat is toch altijd een voordeel, zeker als je iemand bent die per ongeluk al eens wat te veel foundation aanbrengt. Ook merkte ik dat mijn makeup inderdaad langer bleef zitten, waar ik aangenaam door verrast was. Ik zou niet zeggen dat het een hele dag blijft, dus tussendoor nog eens sprayen of wat blotting paper gebruiken is wel aangeraden voor de mensen met een iets vettere T- zone.

Ook verfrist deze spray je gezicht heerlijk. Hij heeft een erg neutrale geur , dus helemaal niet storend. Ik spuit ongeveer 3 à 4 keer over verschillende delen van mijn gezicht (voorhoofd, linkerwang, rechterwang, kin). Deze spray spuit heel fijn, dus er komt geen té grote hoeveelheid op je gezicht.

Ik zou dit product dus zeker aanraden. Ik denk wel dat het heel erg afhankelijk is van je huidtype (ik heb een droge huid met een iets vettere T-zone doorheen de dag , als referentie), ook al staat op het flesje vermeld dat het voor alle huidtypes zou werken. Proberen is dus eigenlijk de enige oplossing als je het zeker wil weten. De prijs ligt rond de €10 als ik mij niet vergis, en dit voor een hoeveelheid van 100 ml, dus dat prijskaartje valt best mee.

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. De weinige hoeveelheid vitamine E in t product maakt inderdaad niet zoveel uit, je huid neemt toch alleen op wat het nodig heeft. Hele grote hoeveelheden zijn dus overbodig.
    Hij klinkt goed trouwens :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier ook een fan! Behalve dat het je make-up set vind ik het ook fijn dat je make-up wat prettiger aan voelt en je poeder en foundation wat natuurlijk wordt! En, je doet er echt super lang mee! Ik ben bezig met mijn tweede flesje en gebruik het ongeveer 10 a 11 maanden toch meerdere keren per week!

    BeantwoordenVerwijderen