Review : The Balm INSTAIN blush "Houndstooth"

In mijn shoplog van gisteren konden jullie zien dat ik mijn eerste product ooit van "The balm" heb aangekocht, namelijk deze blush van de Instain lijn in de kleur "Houndstooth". Ik was heel erg benieuwd naar dit product, jij ook? Lees dan snel even verder!The Balm was een merk waar ik tot enkele weken geleden alleen van had gehoord bij buitenlandse Youtubers, tot de beautywinkel Di het enkele weken in zijn assortiment opnam. Ik was zoooo excited toen ik dat zag, maar jammer genoeg vielen de prijzen wat tegen. The Balm is niet direct wat je noemt een budget merk. Toch liep ik het standje van The balm weer tegen het lijf deze week en aangezien ik nog op zoek was naar een ideale winterblush, sprong me direct in het oog.
Verpakking

Deze verpakking is toch van te snoepen?! Elke blush heeft een verschillende verpakking en dat vind ik zo aantrekkelijk bij een make-up merk. Ook hebben de letters steeds de kleur van de blush, dus als je meerdere producten van dezelfde lijn in je stash hebt, kan je toch direct zien welke kleur je beet hebt. Ook heeft deze blush eerst een sleeve , waar je dan het eigenlijke product uithaalt. De eigenlijk verpakking van de blush heeft hetzelfde uitzicht als de sleeve , en heeft een lekker grote spiegel, ideaal om mee te nemen dus!


Ook zit er vrij veel in deze verpakking.

WerkingDit is een prachtige medium roze kleur voor deze winter. Hij is énorm gepigmenteerd, dus je doet er waarschijnlijk een hele tijd mee. Door de pigmentatie heb je dus weinig product per keer nodig. Ook blijft hij de hele dag zitten, iets waar ik toch moeite mee heb ondervonden bij andere poederblushes.

Ik breng deze gewoon aan met de blush brush van ELF , en het werkt ideaal. Ik ben grote fan van de kleur, de verpakking, ... alles aan deze blush!

Zo, bedankt voor het kijken iedereen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

5 reacties

  1. Zeker een mooie blush! Beter dat je er weinig van nodig hebt, dan valt de prijs ook weer mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel mooi uit! Ik denk dat ik ook eens iets van The Balm ga uitproberen :)

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen