FOTD : Pink winter.

Om de één of andere reden draag ik de laatste tijd terug felle kleuren, oké de donkerdere lipkleuren zijn prominent aanwezig in mijn make-up bag , maar ook de fellere kleuren krijg ik maar niet terug opgeborgen in mijn stash. Daarom vond ik het wel eens leuk om jullie deze FOTD te laten zien, ik waan me terug even in de lente. Benieuwd? Klik dan snel even verder!Gebruikte producten :

  • Catrice intensif wet & dry eyeshadow (paars/bordeaux)
  • Sleek oh so special pallet
  • MAC Blacktrack fluidline
  • Maybelline the falsies flared mascara
  • Bourjois healthy mix foundation
  • Sleek face contour kit
  • ELF Tickled Pink Blush
  • Maybelline 24 hr lipstick in Neverending pink
  • wenkbrauwen : MAC omega oogschaduw / essence wenkbrauwgel!
Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties