Review : Rimmel Moisture Renew lipstick "Vintage Pink"

Zoals jullie weten ben ik een echte lipstick maniak. Het is mijn meest geliefde categorie van make-up. Ook al zeg ik elke shoppingtrip tegen mezelf dat ik echt genoeg lipsticks heb, wanneer ik een kleurtje zie dat ik ├ęcht mooi vind , neem ik het toch meestal mee. Enkele artikels geleden vertelde ik jullie al wat ik van de Rimmel Moisture Renew lipstick vond in de kleur "Sloane's plum". Benieuwd of deze kleur me evengoed bevallen is? Lees dan snel even verder!Verpakking

Van de verpakking ben ik echt een enorme fan. Het is een heel elegante, paarse verpakking, en een schuin afgesneden bovenkant is altijd een pluspunt voor mij. Het toont gewoon iets chiquer, en je ziet dat ze tijd besteed hebben aan het verbeteren en mooier maken van hun verpakking. Onderaan staat de naam en het labeltje heeft ook dezelfde kleur van de lipstick.

Kleur

De kleurenselectie is buitengewoon mooi bij deze lipsticks. Er is voor ieder wat wils : van een fel oranje kleur (die me trouwens ook heel erg aansprak) tot een mooie neutrale kleur of een klassieke bloedrode lipstick. Ik nam deze keer "Vintage Pink" mee, een neutrale mauve kleur. Het is de ideale blend tussen de Sloane's Plum (een donkere pruim kleur) en een neutrale roze kleur. Het is de donkerdere versie van een your lips but better kleurtje.Werking

Deze lipstick is fantastisch van textuur : hij is heel erg zacht, heeft een hele mooie glans en blijft toch enige tijd zitten. Als je iemand bent zoals ik, die graag matte  kleuren draagt maar het momenteel niet kan verdragen omdat je lippen zo droog zijn door de koude wind, dan doen deze lipsticks je lippen echt goed. Ze voelen nog hydraterender aan dan de lipbutters van Revlon, en zijn 1 van de meest kwalitatieve lipsticks die ik ooit geprobeerd heb.

Ben jij dus op zoek naar een mooi mauve kleurtje met een fantastische werking? Dan is deze lipstick misschien iets voor jou!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties