Review : Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal "Bronze"

Bruine oogpotloden, het is me wat. Ik ben steeds op zoek naar hét perfecte bruine oogpotlood. Voor elke dag vind ik zwart soms wat té dramatisch, zeker omdat ik rond deze tijd van het jaar resoluut voor de donkerdere lipkleuren ga. Ondertussen heb ik een hele hoop oogpotloden uitgeprobeerd. Deze week zag ik enkele nieuwe kleuren van de Scandaleyes potloden van Rimmel staan. Rimmel is een merk dat me de laatste tijd een goede indruk heeft nagelaten, en de Scandaleyes potloden zijn erg geprezen. Ik besloot dus deze uit te proberen in de kleur "Bronze". Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

Verpakking

Over de verpakking van een oogpotlood kan je nu niet gigantisch veel zeggen. Wat ik hier wel een pluspunt vind, is dat het potlood de eigenlijke kleur van het product heeft , zo vind je hem dus makkelijk terug in je stash. Zoals vaak bij Rimmel , zijn de letters wel mooi aangebracht, het potlood heeft dus wel een mooi
design.
Werking

Aangezien dit een waterproof potlood is , verwachtte ik dat het een hele tijd op mijn waterlijn zou blijven zitten. En dat deed het ook! Eindelijk een potlood dat mijn verwachtingen inlost.
Verder is het potlood heel zacht en makkelijk aan te brengen. Hij is zacht én blijft goed zitten op je waterlijn, mooie combinatie! Ook is de kleur heel gepigmenteerd , dus je moet niet eindeloos heen en weer gaan om een egale lijn te verkrijgen. Hierdoor is hij dus ook geschikt om als basiskleur te gebruiken voor je oogschaduw, en door de kleur ook heel geschikt voor dit seizoen.Zoals je kan zien op bovenstaande foto, is het een heel mooie brons kleur met gouden shimmers in. Pretty!

Ik ben dus heel enthousiast over dit product. Ik ben altijd al een fan van Rimmel geweest, maar de laatste tijd scoren ze meer en meer met hun producten.

Wat is jouw favoriete product van Rimmel?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties