Review : Rimmel Glam'eyes Mono eyeshadow "Torture"

Zoals je kan zien, ben ik weer helemaal weg van Rimmel. Leuke lipsticks, nieuwe foundation, een heleboek nieuwe kleuren en vormen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de Rimmel Glam'Eyes mono oogschaduw in de kleur "Torture". Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Rimmel is altijd een verhaal op zich geweest met zijn oogschaduws voor mij. Mijn allereerste Rimmel oogschaduw was een quattro met bruintinten. Op zich zeker geen verkeerde kleuren, maar de pigmentatie was verschrikkelijk. Het enige wat er vanaf kwam was verbrokkeld poeder met was shimmer. Ik heb hun oogschaduws lang links laten liggen, bang om mijn geld uit te geven aan iets dat totaal niet werkt. In mijn shoplog van gisteren konden jullie zien dat ik het er toch terug op gewaagd heb en deze mono oogschaduw heb meegenomen. Als je Tanya Burr op Youtube volgt , dan weet je dat zij verzot is op Satin Taupe, en ik hoorde ooit dat dit wel een gelijkaardig kleurtje kon zijn.

Verpakking

De verpakking is simpel, mooi glanzend zwart, met het ondertussen wat traditionele opschrift. Ik vind de verpakkingen van Rimmel trouwens heel mooi, ze maken er eens statement mee , en je kan ze direct herkennen vind ik. De oogschaduw zelf heeft wat een gequilt patroon met het kroontje van Rimmel in het midden. Dit vind ik echt bijzonder mooi, ook blijft het tekeningetje vrij lang zichtbaar wanneer je het product gebruikt.

Werking

Een beetje sceptisch swatchte ik deze oogschaduw, maar was aangenaam verrast : er kwam een heel goed pigment vanaf, een mooie kleurhoeveelheid. "Torture" is een mooie taupe-grijze kleur met zilveren shimmers, desondanks is het een vrij warme en flatterende kleur. Je kan hem in je crease gebruiken , maar hij is zeker niet té om voor elke dag over je gehele bewegend ooglid te dragen. Ik ben er heel enthousiast over!

rechts zie je de swatch van deze oogschaduw


Ik zou deze oogschaduw dus zeker aanraden!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties