Review : Maybelline Eyestudio Quad "Vivid Plums"

Vandaag heb ik een review over een oogschaduw palletje, dat gebeurt niet zo heel veel, maar deze vind ik toch wel eens de moeite waard om te vernoemen : het Maybelline eyestudio quad in de kleur "Vivid Plums". Veel vivid is er niet aan, maar mooie kleurtjes zijn het wel! Benieuwd wat ik van deze oogschaduws vind? Lees dan snel even verder!
Verpakking

De verpakking is heel simpel, maar duidelijk. Je weet direct wat je in je handen hebt. Je krijgt er een sponsapplicatortje bij, handig als je onderweg bent en geen kwasten bij je hebt. Wat het grootste voordeel aan dit palletje is? Bij elke oogschaduw staat er een nummertje van 1 tot 4 , zo weet je welke kleur je waar moet aanbrengen. Heel handig als je nog een beetje in de knoei zit met het plaatsen van donkerdere en lichtere kleuren.

links : zonder flits, rechts : met flits

Werking

Zoals je op de foto kan zien , zijn deze kleurtjes vrij mooi gepigmenteerd : de eerste kleur is een mooie nude, champagne kleur met lichte shimmers in, deze is heel mooi als highlight onder de wenkbrauwen of in de binnenste ooghoek. De tweede is een mooie bronskleur, die jammer genoeg iets minder gepigmenteerd is van zichzelf. Een oplossing zou zijn om je kwast wat vochtig te maken en dan in de kleur te dippen. Hij is wel mooi als creasekleur, omdat hij zo'n mooie warme gloed heeft. Dan hebben we wat een plum-bruine kleur , de enige matte kleur in dit palletje. Deze is wel mooie gepigmenteerd en tevens een mooie creasekleur , of om je buitenste ooghoek wat meer aan te zetten. Als laatste hebben we een lichtroze kleur met shimmers in. Dit is een héél mooie kleur, maar jammer genoeg wat poederig. Deze breng ik eigenlijk het liefste aan met mijn vinger , omdat ik dan het meeste pigment heb en het minste fall-out.

Besluit

In het algemeen is dit een vrij mooi, basic palletje. De pigmentatie kon iets beter, en de textuur van het roze kleurtje kon wat mooier. Een mooie , naturelle look kan je hiermee zeker maken!

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende!
xx Fien
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties