Winter time : skincare routine!

Verandering van seizoen wil voor mij zeggen : enkele wijzigingen aanbrengen in mijn skincare routine. De producten mogen iets meer voedend zijn voor de huid en ons gezicht heerlijk zacht maken. Benieuwd welke producten ik momenteel gebruik? Lees dan snel even verder!Als eerste heb ik 1 van mijn favoriete recente aankopen : de Vitamin E Cream Cleanser van TBS. Een uitgebreid review vind je hier. Het is net iets dikker dan een reinigingsmelk en haalt je make-up er moeiteloos af. Tegelijk maakt hij je huid heerlijk zacht en dat is precies wat we nodig hebben met dit gure weer.


Als tonic gebruik ik nog steeds mijn Tea Tree skin clearing lotion. Ik ben dit product zo graag gaan gebruiken dat ik het moeilijk te vervangen vind met een nieuwe tonic. Deze haalt de laatste restjes make up weg.


In de plaats van de facial cleanser of er net voor gebruik ik deze Camomile silky cleansing oil van TBS. Doe 2 tot 3 pompjes in je handen en masseer het in. Dit product haalt moeiteloos je gezichtsmake-up en oogmake-up eraf. Mascara voel je als het ware onder je vingers afbrokkelen. Wanneer je dit product mengt met water , krijg je meer een melkachtige substantie. Eens je het product van je gezicht wast , voelt je huid heerlijk zacht aan. 


Vervolgens : pure arganolie. Hier kon je gisteren een review van lezen. Dit is heerlijk om te gebruiken als een soort behandeling gedurende de nacht. Ik gebruik dan enkel dit product en niet nog een extra nachtcrème. Dit product maakt je huid zooo heerlijk zacht! Ik raad het zeker aan, wie weet werkt het ook wel voor jou. Wanneer je last hebt van een hele vettige huid , zou ik het wel afraden. 


Een product dat ik al herhaaldelijke keren heb vernoemd op mijn blog : de Caudalie Vinosource crème sorbet. Dit is een dacrème die aanvoelt en eruitziet als een sorbet. Dit is de meest hydraterende dacrème die ik ooit heb geprobeerd en het feit dat ik het al 2 keer opnieuw gekocht heb , wil denk ik wel genoeg zeggen.


Heb jij nog skincare producten die je heel graag gebruikt in de winter? Laat het dan even weten in de reacties! 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Mijn skincare routine is niet heel erg veranderd, al gebruik ik nu wel vaker maskers :D en dan liefst voedende, zonder al te veel klei.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne skincare routine heb je! Het enige verschil voor mij is dat ik mer maskers in de witer gebruik.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die TBS producten heb ik ook allemaal :) Het zijn zulke fijne producten vooral voor in de winter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie routine heb je! Ik gebruik momenteel de reinigingsmelk, tonic, dag- en nachtcrème met vitamine E van TBS en ik merk dat mijn huid er zichtbaar mooier van wordt.

  BeantwoordenVerwijderen