Holy grail producten!

Iedereen heeft wel bepaalde producten in zijn stash waarvan je denkt : ik zou nooit mijn make up kunnen doen gedurende x aantal tijd zonder deze producten. Wel , ik heb er ook zo enkele en die ga ik vandaag met jullie delen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
1. Maybelline the Falsies flared mascara!

Ik ben een heel grote fan van dramatische wimpers, zelfs voor overdag en liefst elke dag. Ik heb vrij grote ogen en wanneer ik miniwimpertjes heb , lijkt mijn gezicht niet in proportie. Ik heb al verschillende mascara's geprobeerd, maar na elke opgemaakte tube, kom ik terug bij deze. Hij is superzwart, klontert totaal niet, geeft mijn wimpers , lengte , volume, krult ze : kortom, mijn ideale mascara!2. Bourjois "Healthy Mix Serum" foundation!

Dit is wat een triest verhaal, want dit product is ondertussen uit de rekken en ik heb er gisteren net het laatste druppeltje van opgemaakt. Ik weet ook niet echt waarom dit nou precies mijn favoriet is , maar hij heeft gewoon énorm veel pluspunten in mijn ogen : medium , maar niet te dikke dekking, hele goeie kleurenselectie, fantastische geur, en ga zo maar door. Binnenkort probeer ik de nieuwe Happy Light foundation denk ik, en ik hoop dat hij even goed is als deze!3. Caudalie vinosource creme sorbet

Ik ben niet iemand die vaak dure producten koop, maar ik heb ooit in een setje deze caudalie vinosource creme sorbet eens geprobeerd, en ik was er onmiddellijk weg van. Ondertussen is dat staaltje op, en ben ik nu aan mijn 2de full size tube begonnen. Duidelijk? Ik hou van de textuur, het is ook echt een sorbet textuur die als het ware snel wegsmelt en in je huid zinkt. Ik vind het een fantastisch product.4. Maybelline superstay 14 hr lipstick "Neverending pink".

Ik ben een lipstick junkie. Ik hou van alle kleuren, rood tot oranje tot een donkerpaarse kleur. Maar dat zijn geen alledaagse kleuren. Wanneer ik voor een mooie roze wil gaan, merk ik toch dat ik veel naar deze lipstick van Maybelline grijp. Ik neem aan dat de langhoudendheid (is dat zelfs een woord?) mij enorm aanspreekt én hij droogt mijn lippen niet uit én hij heeft een enorm goeie pigmentatie.5. Sleek "Oh so special" pallet.

Dit is absoluut mijn meest favoriete oogschaduwpallet ooit. Hele mooie kleuren die bovendien ook nog eens goed gepigmenteerd zijn én ze hebben een klein prijsje. Het is waarschijnlijk omdat ik weet dat de Sleek palletjes zo goed zijn, dat ik bijvoorbeeld nog nooit een Urban Decay  Naked pallet gekocht heb (what a shame..).Zo, wat zijn jouw holy grail producten?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Twitter  
Youtube kanaal
Bloglovin'

Share:

5 reacties

 1. Het oh so special pallet gebruik ik de laatste tijd ook heel erg vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne producten. Caudalie creme ken ik niet ben ik nu wel heel nieuwsgierig naar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat ergens op mijn blog een meer uitgebreide review ook van moest je geïnteresseerd zijn, en wanneer je eens kijkt bij de apothekersmerken, zal je wel ergens aan een staaltje kunnen geraken denk ik. Bedankt voor je reactie trouwens!

   Verwijderen
 3. De oogcrème van Caudalie gebruik ik ook, fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie producten, dat palette is zo mooi! liefs

  BeantwoordenVerwijderen