New in : skincare & make-up goodies!

Ik ben gisteren de laatste keer uitgebreid gaan shoppen voor de examens in januari beginnen. En guess what! Heb ik even enkele ontdekkingen op beautygebied gedaan?! Ik nam enkele productjes mee waarvan ik dacht dat ze hier niet verkrijgbaar waren én enkele producten die ik al een hele tijd wou uitproberen. Benieuwd welke productjes ik meenam? Lees dan snel even verder!Als eerste nam ik deze Bioderma mee. Geen idee dat je deze in België kon kopen! Ik heb hem gevonden in de iU, een skincare winkel die verschillende filialen heeft. Deze bioderma is eigenlijk een micellair water, iets waar de laatste jaren een hele hype rond gekomen is. Ik ben heel héél benieuwd naar dit product!

En mijn eerste product van "The Balm" : waawie! Ik scoorde deze in de Di , waar ze sinds enkele maanden dit merk in hun assortiment hebben. Ik swatchte de blushes , en deze van de Instain lijn waren zooo gepigmenteerd dat ik er eentje moest testen. Ik nam de kleur "San Fransisco" meer.


Ik wou al heel lang eens oogschaduws van Maybelline uitproberen. Maar er was altijd wel iets dat ik niet goed vond : de kleuren waren niet goed, de pigmentatie was niet naar mijn zin. Maar ik heb deze ook even geswatcht in de Di , en ik vond de pigmentatie best prima. Misschien doe ik hier nog een tutorial mee!


Het heeft nog lang geduurd, maar ik kon niet meer weerstaan : ik kocht mijn 2de Rimmel Moisture Renew lipstick van de vernieuwde lijn. Ik heb reeds "Sloane's Plum", een hele donkere lipstick , en deze kleur "Vintage Pink" zit zowat tussen nude en donker in, ideaal voor elke dag in de winter dus! (ook aagekocht bij Di)Mijn Maybelline Dream Lumi Touch is (eindelijk) op, dus werd het tijd om eens een nieuwe concealer uit te proberen die geschikt is om onder je ogen te gebruiken. Ik had al veel goede dingen gehoord over deze Eraser Eye van Maybelline met het grappige sponsje als applicator. Heel benieuwd hiernaar!


Nog zo'n product dat ik al een hele tijd wou uitproberen : de Clump Defy mascara van Max Factor. Het kwastje staat me alleszins al aan , dus ik ben nu heel benieuwd naar de werking! 


Ook verkopen ze bij iU La Roche Posay , opnieuw een merk dat heel bekend geworden is in beautyland. Omdat mijn hydraterende crème van Caudalie zo goed als op is, wou ik deze eens uitproberen. Deze is speciaal voor mensen met een hele droge huid, mijn huidtype dus.

Heel erg benieuwd naar deze productjes die ik meenam, er komt zeker van elk product een review online.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?


Share:

7 reacties

 1. Ah nice goodies! Ik ben vooral benieuwd naar de lotion van Bioderma en The Balm blush:) Bioderma word in NL niet verkocht, voor zover ik weet.. Hoor er veel goeds over! De lipstick ziet er ook mooi uit. Benieuwd naar de reviews:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Yvonne, ik kan tot nu toe al zeggen dat de blush van The Balm heel erg goed bevalt , binnenkort doe ik een uitgebreide review! :)

   Verwijderen
 2. Mooie items! Toevallig heb ik ook net die lotion van Bioderma besteld :) naar de concealer van Maybelline ben ik erg benieuwd, heb er al veel goeds over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heb hem vandaag voor de eerste keer benieuwd en tot nu toe bevalt hij me vrij goed :)

   Verwijderen
 3. Ik volg je nu ook via bloglovin! Als je zin hebt mag je altijd terug volgen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipstick ziet er wel leuk uit! Alleen ben ik altijd wat bang om donkere lippenstiften te dragen...

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen