Mijn favoriete lipglossjes!

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik vooral een lipstick mens ben. Ik ben niet zo'n heel grote fan van lipgloss, maar als ik het dan eens draag, zijn er toch enkele waar ik standaard naar grijp. Vandaag toon ik jullie mijn favoriete lipglossjes van het moment. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Ik heb eigenlijk vooral voor budget lipglossjes gekozen. Reden : aangezien ik het niet constant draag, vind ik het wat spijtig om er heel veel geld aan uit te geven.

Als eerste heb ik deze Essence stay with me lipgloss in de kleur Me & My Icecream. Dit is een lichtroos kleurtje met mooie shimmers. Dit is een ideaal kleurtje dat je kan aanbrengen wanneer je niet weet wat je moet kiezen. Het past vrijwel overal bij.
Als volgt heb ik dit Infinite Shine glossje van Catrice in de kleur "Love , Pink & Happiness". Ik vind dit over het algemeen vrij fijne glossjes. Ze zijn lekker budget , maar hebben een fijne , niet - plakkerige textuur. Er zitten hele mooie shimmers in, maar je voelt ze niet zitten tussen je lippen. Dit is een heel mooi iets feller roos kleurtje, dat een goed aantal uur blijft zitten.

Als laatste heb ik deze Rimmel Vinyl Gloss in de kleur "Keep a secret". Rimmel is sowieso 1 van mijn favoriete merken van de drugstore, en ook dit glossje is zeker niet mis : het is terug een heel mooi lichtroos kleurtje met shimmers, niet plakkerig, je voelt de glitter niet tussen je lippen, blijft redelijk goed zitten,...
Swatches : 

Boven : Rimmel Keep a secret
Midden : Essence Me & My icecream
Onder : Catrice Love, Pink & Happiness
Zo, en wat zijn jouw favoriete glossjes?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties