Gaan ziek zijn & beauty samen?

Het is de tijd van de verkoudheden, griepjes en andere winterkwaaltjes. Soms heb je dan helemaal geen zin om je bezig te houden met je op te maken, of je aan de regeltjes houden en je lichaam insmeren. Toch heb ik enkele beautyproducten bij elkaar gezocht die je kan gebruiken wanneer je toch echt de deur uit moet en er vertoonbaar moet uitzien. Benieuwd? Lees dan snel even verder!



Een verzorgd huidje is er 2 waard , en ook al kan je niet heel veel ruiken tijdens een verkoudheid , een aangenaam ruikende dagcrème kan nooit kwaad. Voor je gezicht gebruik je een lekkere voedende dagcrème. Deze is de Nivea Pure & Natural dagcrème!



Wanneer je wat last hebt van wallen , kan je een highlighting concealer gebruiken. Deze dekt een beetje , maar is eigenlijk vooral bedoeld om wat meer licht en dimensie in je gezicht te brengen. Breng hem dus aan op onder je ogen, op de brug van je neus,... Op dit moment ben ik de Maybelline dream lumi touch aan het uitproberen , maar de Maybelline age rewind, YSL Touche Eclat , hebben hetzelfde doel.



Mascara is ook een sleutel tot het hebben van wakkere ogen. Een must in mijn stash : Maybelline the falsies flared. Iedereen vraagt steeds ,waarom al die drukte rond deze mascara door bloggers en youtubers ? Well, he's fantastic! Hij heeft zeer veel volume en lengte aan je wimpers waardoor je er direct wakkerder uitziet.



Wanneer je ogen er wat rood en ziekjes uitzien, kan je ook een huidskleurig oogpotlood gebruiken. Dit heeft dus dezelfde kleur van je huid, valt niet op , maar werkt wel heel goed! Hier toon ik de Catrice inside eye highlighting pen!




Een beetje foundation kan waarschijnlijk geen kwaad, maar indien je daar de fut niet voor hebt, kan je ook enkel de concealer gebruiken met wat poeder over. Indien je wel voor een foundation gaat, kies er dan eentje die wat een glow aan je gezicht heeft, zo ziet het er iets "levendiger" uit. Mijn favoriet van het moment : Bourjois Healthy Mix Foundation.


Als laatste wil je misschien toch snel iets op je lippen doen. Waarschijnlijk heb je nu ook wel last van droge lippen, en dan is een getinte lippenbalsem dé oplossing. Hier toon ik de Labello Pearly Shine lippenbalsem, die een mooi, lichtroos kleurtje geeft.



Zo, dit zijn enkele tips die je kan gebruiken wanneer je toch echt de deur uitmoet wanneer je ziek bent en wat makeup wil gebruiken. Heb jij nog tips ? Laat ze dan even hieronder weten!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?


Share:

2 reacties

  1. Goede tips! Vooral zo'n huidskleurig oogpotlood doet echt wonderen voor je look dan;) Ik heb geen tips verder, maar het klopt wel dat je je ook vaak juist ietsje beter voelt als je toch probeert om een beetje toonbaar te zijn, als je ziek bent.

    BeantwoordenVerwijderen