Mini - shoplog : Kruidvat!

Hi allemaal! Normaal doe ik de shoplogs op mijn Youtube kanaal, maar ik besliste om het vandaag maar eens op mijn blog te doen in fotovorm! Er waren enkele producten die ik nodig had ter vervanging/ opvolging van producten die opgegaan waren en natuurlijk kon ik niet weerstaan aan enkele productjes die me in het oog sprongen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!Als eerste : mijn favoriete shampoo van het moment, namelijk die Luxurious Volume Touchable Full shampoo  van John Frieda. Deze maakt mijn haar heel zacht en schoon, en is lekker mild voor mijn fijne haartjes. Dit is trouwens een lijn die speciaal gemaakt is voor fijn haar, en dat bevalt me natuurlijk erg goed!
Een foto en een review vind je op de blog (wanneer je op de link in de tekst klikt).

Laatst is mijn favoriete foundation ooit opgegaan , nl. de Bourjois Healthy Mix serum foundation, maar jammer genoeg is deze uit het assortiment. Wel zag ik dat ze een nieuwe foundation hadden, de Happy Light, en dat hun originele Healthy Mix foundation een nieuwe verpakking had. Ik was al wat vertrouwd met de Healthy Mix foundation, maar de kleur die ik heb was wat te donker, dus ik besloot van de nieuwe verpakking nummertje 52 Vanille mee te nemen, en ja hoor, zoals ik al had gedacht, bevalt deze me erg goed!Dan twee productjes van Rimmel. Ik moet zeggen dat Rimmel producten me de laatste tijd meer in het oog springen dan vroeger. Ze zijn uitgekomen met enkele superproductjes, zoals hun nieuwe foundations, nieuwe Moisture Renew lipsticks, .... Ik had al zoveel goeds over de Scandaleyes oogpotloden gehoord dat ik besloot er eentje mee te nemen, nl. in de kleur "Bronze". Hier staat ondertussen al een review van online, en ja hoor , ook deze bevalt me goed.Het andere productje van Rimmel is deze single oogschaduw. Dit is een heel mooi taupe-grijs kleurtje en deed me een beetje denken aan "Satin Taupe" van MAC. Hij heeft ook een heel mooie shimmer en je kan hem zowel gebruiken over het bewegend ooglid als in de crease. Ook deze vind ik echt heel mooi.


Links : Scandaleyes Waterproof Kohl kajal "Bronze"
Rechts : Rimmel mono oogschaduw.


In het Kruidvat waar ik was, hebben ze ook een extra schapje nagellakproducten van Essence. Ik nam een nieuwe veil mij, gewoon omdat de mijne aan vervanging toe was. Ook nam ik dit dotting tool mee, zodat ik éindelijk eens leuke nail-art dingetjes kan maken!

Zo, dit was mijn shoplog! Ik moet zeggen, dat ik heel erg blij ben met alle producten die ik meegenomen heb, enkele leuke productjes om eens uit te checken wanneer je de volgende keer naar het Kruidvat gaat!

Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties