Products not worth the hype!

Je kent het wel : je hoort constant mensen raven over een product , hoe goed het wel is, hoe het hun routine heeft veranderd, noem maar op. En dan denk je, ik probeer het ook eens uit. Soms het spijtige gevolg : het werkt niet voor jou of je vind er helemaal niks aan. Nou, dat heb ik ook met enkele producten, en die laat ik vandaag aan jullie zien!MAC Matchmaster foundation : deze foundation kwam ongeveer een jaar geleden uit. Ik vond er goede reviews van terug, mensen die veel last hadden van puistjes, hadden hier geen last van , hij gaf supergoeie dekking , noem maar op. Voor mij werkt hij totaal niet : allereerst hebben ze me in de MAC winkel een veel te donkerdere kleur meegegeven , ook al hadden ze hem eerst uitgetest en hij dekt veel te veel waardoor hij er snel dik en poederig uitziet. Een no go for me.


Maybelline Dream Lumi Touch concealer : ook dit was enkele jaren geleden een echte hype in beautyland  : dit is een undereye concealer die dus je blauwe kringen en zo zou moeten bedekken. Voor mij werkt hij niet echt, het is meer een extra laagje dat ik erop smeer, maar hij doet niet echt iets bijzonders


Batiste droogshampoo. : ik vind dit echt een rotproduct. Het zou je haar moeten vetvrij maken en er net - gewassen en proper laten uitzien en voelen. Mijn haar ziet er alleen nog doffer en slechter uit dan voor ik het product gebruikte, dus ook dit werkt helaas niet voor mij.Dior Addict extreme lipstick : nu zal je wel denken van hé, wat is daar slecht aan? Uiteindelijk niks, het is een heel fijn product, maar of het €32 waard is, echt niet. Je vindt gelijkaardige producten voor de helft van de prijs of zelfs minder. Het product op zich is wel fijn, een zachte lipstick die je lippen niet uitdroogt met een gemiddelde pigmentatie.

MAC Feline Eye kohl : dit zou dé zwartste eyeliner ooit moeten zijn. Noppes. na enkele uren is het net of ik panada - ogen heb. Dit oogpotlood moet je eigenlijk sowieso setten wil je er iets mee doen, en dan nog komt het niet altijd tot een goed einde. Sorry MAC, dan ben je beter af met Maybelline Master Drama oogpotlood.
MAC Brush Cleanser : Dit heb ik al eens in een filmpje vernoemd, het is een goeie kwastenreiniger , maar ik vind die van Hema minstens even goed.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Ooh, batiste werkt bij mij juist supergoed! Ik denk dat je met blond haar ook minder dat doffe effect ziet danwel opvalt. Het ziet er natuurlijk nooit zo uit als wanneer je het wast, maar het is mijn held in geval van nood!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het heel erg afhangt van je haartype, ik heb namelijk het fijnste haar ooit, hha! Bedankt voor je reactie trouwens!

   Verwijderen
 2. MAC Feline is ook meer bedoeld om smokey eyes mee te maken, het is echt een heel romig potlood en daarmee waarschijnlijk dat het zo snel voor een panda effect zorgt. Je kunt het beter als basis gebruiken. Een MAC oogpotlood dat wel uren blijft zitten is Engraved, dat is een powerpoint pencil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil het product van batiste nog proberen die lijkt mij echt super fijn. Gelukkig hebben ze het nou ook voor bruin haar yay

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw grappig dat er 3 mac producten inzitten, terwijl de meeste mensen MAC juist t einde vinden. Bij mij is de Batiste droogshampoo de enige droogshampoo die goed werkt op mijn haar :P
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind de MAC product niet heel slecht, maar voor die prijs had ik er wel iets anders van verwacht :). Ik denk dat het heel erg afhangt van mijn haartype voor de Batiste droogshampoo. Ik heb namelijk heel erg fijn haar :). Bedankt voor je reactie trouwens!

   Verwijderen