Mijn lekkerst geurende beautyproducten!

Soms open je een lipproduct of skincare product en denk je : Bweih, die geur zint me niet. Maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Ik snuffelde , letterlijk dan, eens rond in mijn stash en vond enkele beauty , makeup producten , die heel lekker ruiken. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Als eerste natuurlijk 2 bodybutters van TBS. Ik heb ze al ettelijke keren vernoemd in mijn favorieten van de maand. Wat ik zo heerlijk vind aan deze bodybutters is dat ze éxact ruiken naar hoe ze genoemd zijn. Vanille ruikt in dit geval ook naar pure  vanille, honing ruikt effectief naar pure honing. En daarom ze het tot mijn lijstje van lekkerst geurende producten gemaakt!Een beetje obvious misschien, maar een parfum blijft toch ook een beautyproduct. Mijn favoriet van het moment is deze "White musk smoky rose" eau de parfum van de TBS. Dit is een heerlijke, redelijk zware, herfst - en winter geur en ik vind hem helemaal top!Een foundation als volgende product, misschien minder obvious. Ik heb altijd gevonden dat de Bourjois foundations een lekker geur hebben. Er zitten fruit extracten in , en dat ruikt zo heerlijk! Dit is niet alleen een goede foundation van kwaliteit, maar de geur is nog een extra troef!Als laatste heb ik deze Labello met de naam "Pearly shine". Vroeger bestonden er van die snoepjes die heel erg zoet waren en in een kransje kwamen. Ook hebben ze dezelfde geur en smaak als de fopspeensnoepjes waar je kan op zuigen en dan smelt het snoepje. Dit is heerlijk zoet én het hydrateert je lippen ook nog eens goed!Zo, heb jij ook van die verrassend goed ruikende beautyproducten in je stash staan? Laat het dan even weten in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

5 reacties

 1. White musk smoky rose heb ik al veel goeds over gehoord en dat het vooral lekker ruikt.Ik denk dat ik de volgede keer de Body Shop maar eens moet binnen gaan.En ook dankjewel, want ik wist de naam van de parfum niet meer, haha.:) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm de White musk smoky rose is mijn signature geur geworden =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die White musk smoky rose lijkt me lekker! Die labello is dan totaal weer niet mijn smaak qua geurtjes.x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De white musk smoky rose lijkt mij echt echt lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. TBS is een kei in geuromschrijvingen! Ik ben dol op de Body Butters en hun White Musk producten. Smoky Rose is mij alleen iets té 'rokerig' terwijl ik normaal wel van zwaardere geuren ben...

  BeantwoordenVerwijderen