Personal update & Prettige feestdagen!

Allereerst wil ik iedereen een prettig kerstfeest en een gelukkige Nieuwjaar wensen! Mogen al je dromen uitkomen en omringd worden door je beste vrienden en liefste familieleden. Dat was het eerste dat ik jullie wou zeggen vandaag. Benieuwd wat ik nog verder te vertellen heb? Lees dan snel even verder!Het verdere verloop van dit artikel bestaat vooral uit een personal update. Ik wou daar eerst een wekelijks artikel van maken, maar aangezien er toch niet elke week genoeg stof is om over te praten, doe ik het nu gewoon wanneer ik er zin in heb.

Allereerst wil ik al mijn lezers en kijkers bedanken voor het fijne jaar. Mijn blog kent de laatste tijd een echte vooruitgang, en ik merk dat het aantal vaste lezers begint te stijgen, dankjewel daarvoor! Zonder jullie zou 2013 een minder spannend jaar geweest zijn en dankzij jullie blijf ik nog steeds mijn blog en Youtube kanaal voortzetten. Ook aan de bedrijven waar ik dit jaar mee in zee geweest ben : heel erg bedankt. Het waren keer op keer leuke ervaringen en samenwerkingen met jullie.

Voor de rest begin ik op 13 januari met mijn examens. Dat lijkt nog een hele poos, maar die periode is er jammer genoeg altijd sneller dan gedacht. Aan de mensen die net hun rapport / punten gekregen hebben : ik hoop dat ze goed waren en blijf zo voortdoen in 2014! De examenperiode is niet bepaald een periode waar ik naar uitkijk, maar ik denk dat dat voor alle studenten wel geldt. We moeten er nu eenmaal door, en dan is het beter dat we er ons best voor doen. :)

Op mijn artikel over de Vichy Normaderm Night heb ik toch wat reactie gekregen, en mensen die me succes wensen bij het verdere herstel van mijn huid. Ondertussen gaat het weer ietsje beter, maar m'n huidje is nog niet de ouwe. Ik heb hééééél droge plekjes op mijn gezicht, vooral bij mijn neus en onder mijn ogen. Dus, iemand die daar een oplossing voor heeft en/ of tips : laat ze zeker hieronder achter!

Verder denk ik er sterk aan om in mijn 3de jaar op kot te gaan of in een studiootje te gaan wonen. In Gent zijn er plaatsjes genoeg en stilletjes aan snak ik er toch naar om een soort van mijn eigen stekje te hebben waar ik even lekker op mezelf kan zijn als dat nodig is, ik ben immers bijna 20 jaar en dat gevoel begin je dan toch wel te krijgen.

Nou, ik denk dat dit het zo ongeveer is voor vandaag.

Nogmaals , prettige feestdagen iedereen en maak er nog een spetterend eindejaar van!

xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties