Mijn favoriete Youtube kanalen!

Naast blogposts van andere bloggers lezen, is Youtube 1 van mijn grootste verslavingen. Ik kijk veel liever naar Youtube filmpjes dan naar de televisie bijvoorbeeld. Beauty is ook een echte hype in Youtube land , dus vandaag vertel ik jullie wat mijn favoriete kanalen zijn op beauty gebied!
De Engelstalige meisjes hebben natuurlijk de overmacht op Youtube , logisch, want door hun taal bereiken ze ook een groter publiek dan de Nederlandstalige Youtubers. Toch is met hen mijn verslaving begonnen. Hier volgen mijn favoriete buitenlandse Youtubers :


Tanya Burr : zij is een Engelstalige Youtuber uit Groot- Brittanië. Ik vind haar vooral leuk omdat ze er steeds heel gesofisticeerd uitziet. Ze heeft een hele mooie smaak als het op beauty en kledij aankomt.Zoella : je kan haar beschouwen als 1 van mijn rolmodellen. Ondanks haar grote succes, ze heeft inmiddels meer dan 3000000 abonnees, blijft ze toch down to earth en toont ze ook dat ze eigenlijk een doodgewoon 23-jarige vrouw is en dat spreekt me heel erg aan.


de Pixiwoo's : ja, het Engelse thema is hier duidelijk te merken. Pixiwoo bestaat eigenlijk uit 2 zussen die beiden MUA zijn. Zij geven dus echt professionele tips en dankzij hen heb ik heel veel geleerd. Daarenboven zijn het ook nog eens 2 fantastische personaliteiten. De Nederlandstalige Youtubers : 

Mijn favoriete Youtubers uit Nederland neem ik even samen : Beautygloss en Teske de Schepper. Ik vind hun gewoon 2 heel toffe meiden en kan hun filmpjes ook zeker aanraden. Plus, het is ook gewoon eens handig om filmpjes in je eigen taal te horen.
In België zijn we misschien niet met zoveel , maar ik vind toch ook dat er enkele mensen eens in de bloemetjes mogen gezet worden : Emma van TheImagePartner, Hannelore van The Beauty and Fashion Corner , en Beautybybirgit. 


Mijn eigen beauty Youtube kanaal vind je hier : En wat zijn jouw favoriete Youtubers?

Tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

  1. Emma van TheImagePartner, Hannelore van The Beauty and Fashion Corner zijn ook mijn favoriete Belgische YouTubers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hannelore en Birgit kende ik nog niet! Weer wat mede belgische youtubers ontedekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blog post, even een vraagje ik heb al een tijdje een engels talig kanaal met als onderwerp fashion en beauty. Ik denk er over na om ook een Nederlands talig te starten aangezien ik van België ben. Alleen weet ik niet of er een audience voor is dus wou ik eventjes bij jouw of diegenen die je blog lezen horen dat als ik een Nederlands kanaal start of jullie zouden abonneren ?

    BeantwoordenVerwijderen