Hot or not : Bioderma H2O Micellair water!

Bioderma, het is een product waar ik herhaaldelijk buitenlandse youtubers over heb horen opscheppen. Het zou één van de beste make-upremovers zijn op de markt, en daarbij is het voor mij een soort Youtube - en bloghype. Onlangs ontdekte ik dat je het product bij de iU in België kon verkrijgen, en natuurlijk twijfelde ik geen seconde en nam ik een flaconnetje mee. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
Verpakking

Ik kan er niet aan doen, maar er is iets dat deze flacon heel schattig maakt. Ik vind vooral het dopje (waarschijnlijk vanwege de roze kleur) heel mooi. Een andere reden is waarschijnlijk omdat ik het product zo vaak heb zien voorbijkomen bij andere mensen, dat ik het nu gewoon fijn vind om het zelf in bezit te hebben.

Werking

Ik had hiervoor al drie andere micellaire waters uitgeprobeerd, dus ik had hun werking en de resultaten die ze gaven wat in gedachten toen ik deze ging uitproberen. Maar nee hoor, dit product heeft een veel hoger niveau,  als je het zo kan noemen, dan de andere micellaire waters. Deze is inderdaad dé beste make-upremover die ik al heb uitgeprobeerd. Deze versie is sowieso gemaakt voor gevoelige huidjes, maar de andere die ik heb geprobeerd ook, dus hij steekt er nog met kop en schouders bovenuit.De geur is vrij neutraal, wat ik wel fijn vind bij een make-upremover. Ik verwijder er zowel mijn oog- als gezichtsmake-up mee, en alles komt er moeiteloos af. Foundation is geen probleem en mascara lost hij in 1, 2, 3 op. Ik doe gewoon wat product op een wattenschijfje met exfoliërende en gewone kant en ga dan in rondjes over mijn gezicht. De klus is zo gepiept!

Besluit

Ik zou dit product echt aanraden aan iedereen die dol is op het uitproberen van skincare en dergelijke. De hype is zeker terecht. Het enige wat je kan tegenhouden is misschien de prijs : ongeveer €16 voor 150 ml, maar uiteindelijk geef ik liever wat meer geld uit aan een skincare product, maar dan weet ik zeker dat ik een product heb dat voor mij zal werken.

Bedankt voor het lezen iedereen en tot de volgende! xx Fien
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

7 reacties

 1. Ik ben dit product ook aan het uittesten en tot nu ben ik er heel tevreden over! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is voor mij ook echt een aangename ontdekking. Leuk dat het ook voor jou werkt!

   Verwijderen
 2. super product! Maar momenteel ben ik de versie van Eucerin aan gebruiken! Evengoed of zelfs nog beter :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat die van Eucerin ook goed werkt, kan altijd op het lijstje om eens uit te proberen! :)

   Verwijderen